Merve Hasman’ın eşi İtalyan şef Tommaso Salvatori Kaz Dağları’nda mutfağa girecek

Sosyetik Merve Hasman’ın eşi İtalyan şef Tommaso Salvatori, önümüzdeki ay Kaz Dağları’nda mutfağa girecek. Ünlüler de İtalyan damadın yemekleriyle lezzetli bir şölen yaşayacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mart 2019 Güncelleme 26 Mart 2019, 07:59
Merve Hasman’ın eşi İtalyan şef Tommaso Salvatori Kaz Dağları’nda mutfağa girecek

İÇİNDEKİLER

Sosyete ve sanat dünyasının ünlüleri, Merve Hasman Salvatori'nin İtalyan yemek şefi eşi Tommaso Salvatori ile ziyafet çekecek. Sosyetik fotoğrafçının eşi, 8-30 Nisan tarihleri arasında Çanakkale'deki Adatepe Ida Blue Hotel'de Türk ve İtalyan mutfaklarını buluşturacak.

İtalyan damat; Tuba Büyüküstün, Berrak Tüzünataç, Serenay Sarıkaya ve Bensu Soral-Hakan Baş çiftinin de olduğu pek çok ünlü ismi hazırladığı lezzetlerle mest edecek. Ünlüler, etkinlik için de geceliği 300 euro olan (yaklaşık 2 bin liralık) otelde konaklayacak. Lezzet tutkunları, Salvatori'nin yemekleriyle keyif çatmanın yanı sıra diğer yandan da tertemiz havası olan ve eşsiz güzellikteki Kaz Dağları'nın eteğinde enerji depolayacak.



​DOST TORPİLİ
Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, yakın dostu Merve Hasman'ın eşi Tommaso Salvatori'nin yer alacağı lezzet şölenini öğrenince hemen harekete geçti. Hasman'ı arayıp geleceğini söyledi. Oyuncu ve sevgilisi Umut Evirgen için yakın dostu konuşulanlara göre jest yapıp otelin özel villasından yer ayırttı.


Bensu Soral ile eşi Hakan Baş da etkinliğe katılacak.

Serenay Sarıkaya da ziyafet için sabırsızlanıyor.


Berrak Tüzüntaç otelde yerini ayırttı.