Alper Potuk’tan hat trick! Gözler Tuva Türkay'da

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, tek maçta 3 gol atamasa da bir gecede 3 güzelle eğlenerek hat trick yaptı. Yeşil sahadaki performansıyla eleştirilen Potuk, önceki akşam Maslak’taki bir mekanda çıktığı çapkınlık turunda güzellerle sarmaş dolaş yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2018 Güncelleme 25 Ekim 2018, 02:27
Alper Potuk’tan hat trick! Gözler Tuva Türkay’da

İÇİNDEKİLER

İki yıldır bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'la geçtiğimiz günlerde yeniden bir araya gelen Tuvana Türkay'a şok… Türkay'ı Aralık 2017'de bir güzelle aldatan Potuk, önceki akşam da çapkınlık turundaydı. Son günlerde yeşil sahalarda istenilen performansı veremeyip yedek kulübesinde oturan futbolcu, Maslak 1453'teki Çukur adlı mekanda üç güzelle eğlencedeydi, Fenerbahçe, Süper Lig'de kötü bir gidişat sergilerken Potuk ise çapkınlıkta zirve yaptı.



GECELERDE KAÇIŞ TAKTIĞI
Üç güzelle sabahın ilk ışıklarına dek samimi bir şekilde dans eden 27 yaşındaki futbolcu, çıkışta ise panik yaptı. Aldığı aşırı alkol nedeniyle ayakta durmakta zorluk çeken çapkın futbolcu, gazetecilerin kapıda kendisini beklediğini öğrenince kaçış planını devreye soktu.



GÖZLER TÜRKAY'DA!..
Gazetecilere yakalanmak istemeyen Alper Potuk, mekanı birlikte eğlendiği 3 güzelle arka kapıdan terk ederek VIP minibüsü ile Beykoz Acarkent'teki evinin yolunu tuttu. Ancak ünlü futbolcu, güzellerle mekanın içerisinde görüntülenmekten kurtulamadı. Potuk'un çapkınlık gecesinden sonra ise gözler ünlü futbolcuyla 'evlilik' şartı koşarak barıştığı iddia edilen ve kısa süre önce yeniden bir araya geldiği oyuncu aşkı Tuvana Türkay'a çevrildi.



DOĞAN SAVAŞ