Antalya’da Cem Yılmaz rüzgarı

Turkuvaz Medya’nın ana medya sponsoru olduğu 55. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde dün Cem Yılmaz şov vardı. Esprileriyle kırıp geçiren Yılmaz, aldığı ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’ için de ‘Gurur duydum’ dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2018 Güncelleme 05 Ekim 2018, 02:58
Antalya’da Cem Yılmaz rüzgarı

İÇİNDEKİLER

Bu yıl 55.'si düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali'nde dün Cem Yılmaz rüzgarı esti. Ünlü komedyen, başrolünde oynadığı 'Her Şey Çok Güzel Olacak' filminin 20. yılında filmin yönetmeni Ömer Vargı ile AKM Aspendos Salonu'nda bir araya geldi. Mart 2019'da yeniden stand up şovlarına başlayacağını hayranlarına müjdeleyen Yılmaz, esprileriyle kırdı geçirdi.

TURKUVAZ Medya'nın ana medya sponsoru olduğu festivalde Cem Yılmaz, "Yeni gösterim 'CMYLMZ Diamond Elite Platinium Plus' olacak. Ben öyleyim diye değil. Seyirci bunu hak ediyor. Birine bunu söyledim. 'Bilet fiyatlarına etki edecek mi?' dedi. Hayır, fiyatlar aynı olacak" diye konuştu. Sinemada 20. yılını dolduran ve festival kapsamında 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' alan Yılmaz, "Antalya'da bu ödüle layık görülmek gurur verici" diye konuştu.



Yılmaz'ı en önden dinleyen aşkı Defne Samyeli, sevgilisini cep telefonuyla böyle kaydetti.