'Aşkın'a düet yaptı

2012’de boşandığı Haluk Bilginer’le geçtiğimiz yaz yeniden bir araya gelen Aşkın Nur Yengi, önceki akşam Kıbrıs’ta konser verdi. Yengi, şarkılarını Bilginer’le söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ocak 2018 Güncelleme 02 Ocak 2018, 01:32
’Aşkın’a düet yaptı

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının ünlüleri 2018'i karşılamak için yavru vatan Kıbrıs'a akın etti. Yılbaşı gecesi Girne Rocks Hotel'de sahne alan Aşkın Nur Yengi'yi eski eşi Haluk Bilginer yalnız bırakmadı. Bilginer, sunuculuğunu Mehmet Ali Erbil'in üstlendiği konserde eski eşini tiyatrocu dostları Cihan Ünal, Oya Başar, Selçuk Yöntem, Tarık Ünlüoğlu ve Gülenay Kalkan'la birlikte dinledi. Eski eşler Aşkın Nur Yengi ile Haluk Bilginer, 2018'e birlikte aşk şarkıları söyleyerek girdi. Altı yıllık aranın ardından aşklarına ikinci kez şans veren eski eşler, 2017'yi uğurladıkları Kıbrıs'ta ailece eğlendi. Oldukça neşeli olan ikilinin kızları 11 yaşındaki Nazlı ise anne ile babasını otel odasında bekledi.

HER AN DÜĞÜN OLABİLİR
Gece için giydiği kırmızı mini elbisesiyle büyüleyen 47 yaşındaki şarkıcı, sahne performansı ve enerjisiyle hayranlarına unutulmaz bir yılbaşı yaşattı. Geçtiğimiz yaz Miami'de evlendikleri iddiasını yalanlayan Yengi ile Bilginer'in gece boyunca sergiledikleri samimi görüntüler ise "2018'de düğün var" dedirtti. Bu arada 63 yaşındaki Haluk Bilginer, 2006'da evlendiği Aşkın Nur Yengi'den 2012'de boşanıp ardından Zerrin Tekindor ile aşk yaşamıştı.


U
STADAN ROMATİZM
Şöhreti Türkiye sınırlarını aşıp Hollywood'a taşan Haluk Bilginer, romantizm dolu anlar yaşadı. Bilginer, gece boyu sahnedeki aşkını hayranlıkla izledi.