Medyatik ihanet

Medya dünyasının çok ünlü bir ismi, evli olmasına rağmen gönlünü 20’li yaşlardaki Özge isimli bir güzele kaptırdı. Evli çapkın, bu yaz eşi ve yasak aşkıyla da Çeşme’de aynı anda tatil yaptı!..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2017 Güncelleme 30 Eylül 2017, 02:11
Medyatik ihanet

İÇİNDEKİLER

Magazin gündemi son günlerde çirkin skandallardan geçilmez oldu! Takvim olarak sürekli karşısında durduğumuz ahlak dışı bu skandallara ne yazık ki bir yenisi eklendi...
Ebru Şallı'nın evli işadamı Uğur Akkuş'la yasak aşkı eleştirilirken sahneye Gülben Ergen çıktı. Ergen'in yasak aşk yaşadığı iddia edilen Tolga Duğles de geçtiğimiz gün eşine boşanma davası açarak skandalı başka bir boyuta taşıdı.
AYNI MEKANDA YAN YANA...
Magazin ve sosyete kulislerinde 1 numaralı gündem maddesi olan yeni skandalda ünlü olan taraf ise medya dünyasından çok ünlü bir erkek... Evli olan bu kişi, dedikodulara göre genç eşiyle bu yaz çıktığı Çeşme tatilinde karısı ve model olan sevgilisiyle aynı yerlerde gününü gün etti! Çeşme'nin çok ünlü beach'ine giden evli ünlümüzün bir yanında eşi varken onlardan sadece 25 metre uzaklıkta ise yasak aşkı oturuyordu.


YİNE KENDİNDEN KÜÇÜK!
İsmi 'Özge' olan ve henüz 20'li yaşlardaki güzelle birkaç yıl önce de birliktelik yaşayan bu 40'lı yaşlarındaki ünlü erkek, yasak aşkıyla İstanbul'da gizlice görüşebilmek içinse Fulya'daki Polat isimli siteden bir rezidans kiraladı. Evli erkeğimizin yakın çevresinden birçok kişiye doğrulattığımız bu yasak aşkı, şimdilik isimsiz olarak yazıyoruz. Umarız bu yazımız, evli erkeğimize küçük bir ders olur ve bir yuva daha yıkılmadan kurtulur...