İhanet hapsi

14 yıllık eşine ihanet ederken yakalanan Murat Başoğlu, skandalın ardından ilk kez önceki gün görüntülendi. Bodrum’da günlerdir hapis hayatı yaşadığı evinin bahçesinde objektife yakalanan sunucu, telefonda ‘Hatamın farkındayım’ dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2017 Güncelleme 04 Ağustos 2017, 02:05
İhanet hapsi

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz Pazartesi ortaya çıkan 'yasak aşk' fotoğraflarıyla gündem olan Murat Başoğlu, skandalın ardından ilk kez görüntülendi. 14 yıllık eşi Hande Bermek'e ihanet eden ünlü sunucunun, birlikte yakalandığı kişinin fitness hocası olan yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı (35) olduğu iddia edilmişti. Murat Başoğlu, bu iddiaları yalanlamış ve ilk olarak teknedeki kadını tanımadığını söylemişti.

MORALİ HAYLİ BOZUK
Ardından "Kadının ismi Olga ama soyadını bilmiyorum" diyerek çelişkili açıklamalar yapan Murat Başoğlu, skandaldan sonra kendisini eşine ait Gündoğan'daki evine kapattı. Günlerdir evden dışarıya adım atmayan Murat Başoğlu, önceki gün bahçede hararetli bir telefon görüşmesi yaparken görüntülendi. Morali hayli bozuk olan Başoğlu, karşısındaki kişiye sürekli "Hatamın farkındayım ama ne yapabilirim!" dedi. Ünlü sunucu, "Murat Bey, yemek hazır" diyen yardımcısını da sert bir dille tersledi. Bu arada skandalın ardından yeğen Burcu Başoğlu Kabadayı, instagram'daki hesabını kapattı; eşi Selçuk Kabadayı ise Murat Başoğlu'nu instagram'da takipten çıkardı.

DOĞAN SAVAŞ/BODRUM