Üzgünüm Leyla

Aslışah Alkoçlar, ‘Yakın arkadaşı Leyla Koray’ın sevgilisi Kasım Garipoğlu’nu elinden aldı’ iddiaları üzerine suskunluğunu bozdu. Koray’la dostluğunu bitiren Alkoçlar, “Hayatınızı isteyen biriyle arkadaş olamazsınız” diyerek gönderme yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2017 Güncelleme 30 Temmuz 2017, 00:00
Üzgünüm Leyla

İÇİNDEKİLER

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar'la işadamı Kasım Garipoğlu'nun aşkı bir dostluğa mal oldu. Garipoğlu'nun eski sevgilisi Leyla Koray'la düne kadar yakın arkadaş olan Aslışah Alkoçlar, aşkı için dostunu sildi. Geçtiğimiz hafta ikilinin birlikteliği ortaya çıkınca Aslışah Alkoçlar'ın Koray'ın sevgilisini elinden aldığı iddia edildi. Hatta duruma sinirlenen Koray, sosyal medya hesaplarından hem eski sevgilisinin hem de bir zamanlar arkadaş olduğu Alkoçlar'ın tüm fotoğraflarını silip ikisini de takipten çıkardı. "Aslışah, Leyla'nın aşkını elinden aldı" haberlerini Koray'ın bizzat kendisinin çıkardığı duyumunu alan Alkoçlar da bunun üzerine düğmeye bastı.

PAYLAŞIMIN ADRESİ BELLİ
Kasım Garipoğlu aşkıyla ilgili tek kelime etmeyen Alkoçlar, suskunluğunu önceki akşam bozdu. Sosyetik güzel instagram'ın hikaye bölümünde manidar bir paylaşım yaptı. Alkoçlar, ABD'li ünlü sunucu Oprah Winfrey'in "Hayatınızı isteyen biriyle arkadaş olamazsınız" sözünü İngilizce olarak paylaştı. Herkes başlangıçta bu sözün adresini merak ederken durum sonradan anlaşıldı. Öyle ki bu mesaj, Alkoçlar hakkında arkadaşının sevgilisini elinden aldığı dedikodularını çıkaran ve Garipoğlu'nu barışmaya ikna etmek için uğraştığı konuşulan Leyla Koray içindi… Eski dostuna gönderme yapan Alkoçlar'ın bu hamlesi de "Üzgünüm Leyla" dedirtti.


Kerem Tunçeri'den sürpriz bir şekilde ayrılan Aslışah Alkoçlar'ın geçtiğimiz hafta Kasım Garipoğlu ile Mykonos'ta yakınlaştığı ortaya çıktı.