4x4’lük reklam

Adriana Lima, Ana Beatriz Barros, Isabel Fontana ve İzabel Goulart, önceki akşam Antalya’yı kavurdu! Instagram’da 20 milyon takipçisi olan güzeller, paylaşımlarıyla ülkemizin reklamını yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Haziran 2017 Güncelleme 11 Haziran 2017, 00:00
4x4’lük reklam

İÇİNDEKİLER

Dünyaca ünlü top modeller Adriana Lima, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros, önceki akşam Antalya'yı yaktı geçti. Dosso Dossi Fashion Show kapsamında The Land of Legends'da düzenlenen defilede podyuma çıkan Victoria's Secret melekleri, her zamanki gibi büyüledi. 'Brezilya fırtınası'nın estiği defileyi dünyanın dört bir yanından yaklaşık 5 bin davetli izledi. Dış basının da yakından takip ettiği organizasyon sayesinde gözler Antalya'ya çevrildi. Sosyal medyada toplam 20 milyon takipçisi bulunan 4 Brezilyalı model de yaptıkları paylaşımlarla Türkiye'nin tanıtımına en güzel katkıyı sağladı.

'BRAZURKEY' ADI TAKTILAR
Her bir Brezilyalı modelin 3'er kıyafet sergilediği defile görsel şovlara sahne oldu. Meleklere 50 Türk mankenin de eşlik ettiği defilenin sonunda Ayşe Hatun Önal ile Rus şarkıcı Nikolay Baskov, mini konser verdi. Geceye dair kareleri sosyal medya hesaplarında paylaşan meleklerin dördü de şöyle not düştü: "Brazurkey: Bir grup Brezilyalı güzel olarak tüm günü ve geceyi dünyanın hoş ve misafirperver şehirlerinden birinde Antalya'da geçirdik." Organizasyondan 1 milyon 200 bin dolar (yaklaşık 4 milyon 800 bin lira) alan meleklerin yaptığı tanıtım 'Türkiye, bu işten kârlı çıktı" dedirtti...



ANA MELEK'E ÖPÜCÜK
Adriana Lima, Ana Beatriz Barros'a sürpriz yaptı. Victoria's Secret'in baş meleği olan Lima, 3 aylık hamile olan Barros'un şiş karnını öpünce ortaya da bu renkli kare çıktı.




PESKOVA POZU
Defileyi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Sözcüsü Dmitriy Peskov'un kızı Elizavetta Peskova da izledi. Ankara doğumlu Peskova, paylaştığı bu kareyle ülkemize sevgisini dile getirdi...



Türkiye'de evlerindeymiş gibi hisseden modeller ülkemizden övgüyle bahsetti. Melekler, İngilizce 'Brazil' (Brezilya) ile 'Turkey' (Türkiye) kelimelerinin birleşimi olan 'Brazurkey' ile ülkemize olan aşklarını ilan etti. Melekler, sadece güzellikleri ile değil sempatik tavırlarıyla da herkesi kendilerine hayran bıraktı.