Yaralı şahin kanatlandı

Memet Özer’le boşanmak üzere olduğu konuşulan Tülin Şahin’den havalı kaçış! Geçen hafta Hırvatistan’da olan ünlü model, önceki gün İstanbul’a geldi. Şahin, geceyi evi yerine otelde geçirip dün sabah da çekim için Dubai’ye gitti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Nisan 2017 Güncelleme 08 Nisan 2017, 00:00
Yaralı şahin kanatlandı

İÇİNDEKİLER

BİR süredir 12 yıldır evli olduğu Memet Özer'den boşanacağı konuşulan Tülin Şahin'in ayağı yere basmıyor... Ayrılık iddiaları çıkar çıkmaz soluğu Hırvatistan'da alan ünlü model, önceki gün İstanbul'a döndü. Türkiye'de sadece 1 gece geçiren Tülin Şahin, onda da Özer'le yaşadığı eve gitmek yerine Çırağan Sarayı'nda kalmayı tercih etti. Güzel modelin bu tavrı ise boşanma dedikodularını iyice alevlendirdi.



DEDİKODU KAZANI KAYNIYOR
Tülin Şahin, dün sabah ise Memet Özer'i hiç görmeden bir başka moda çekimi için Dubai'ye gitti. Öte yandan ünlü çift, ne boşanma ne de haklarında ortaya atılan iddialar karşısında sessiz kalınca dedikodu kazanı iyice kaynamaya başladı. Kimileri evliliğin Tülin Şahin'in çocuk doğurmak istememesi üzerine sarsıldığını iddia ederken kimilerine göre ise evliliğin üzerindeki kara bulutlar 'ihanet' yüzünden dolaşmaya başladı.

EŞİNİN O SORUSU MU ÇILDIRTTI?
Tülin Şahin'le Memet Özer, bu dedikodular karşısında tek kelime etmezken ortaya yeni bir iddia atıldı. Dedikoduya göre; Özer, güzel eşine şehir efsanesine dönüşen bir dedikoduyu sordu. Memet Özer'in kendisine 'ihanet' iması yapması üzerine çılgına dönen Tülin Şahin, iddiaya göre evi dağıtıp otele gitti. Özer'in yaptığı ihanet imasını kendisine yediremeyen modelin, eşinin telefonlarını günlerdir açmadığı da konuşuluyor... Bu iddiaların ya da boşanmanın doğru olup olmadığını ise zaman gösterecek.