Monaco kralı

30 Ekim'de Monte Carlo'daki Hermitage Otel'de konser verecek olan Tarkan'ın biletleri 294 euro'dan satılıyor. Prens Albert, Megastar için de 'Başkanlık Suiti'ni tahsis edecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2015 Güncelleme 03 Eylül 2015, 00:00
Monaco kralı

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz yıl Monaco Prensi Albert'in özel isteğiyle Monte Carlo Summer Festivali'nin kapanışını yapan Tarkan, bu yıl yeniden Monte Carlo'nun yolunu tutacak. 30 Ekim'de Hermitage Otel'de sahneye çıkacak olan Megastar'ın biletleri de 294 euro'dan yani yaklaşık 970 liradan satışa çıktı.

GECESİ 14 BİN EURO
Sıkı bir Tarkan hayranı olan Prens Albert'in isteğiyle Megastar, otelin dünyaca ünlü siyasiler ve yıldızlar için tahsis ettiği ve geceliği 14 bin euro olan 'Başkanlık Suiti'nde konaklayacak. Tarkan'ın şimdiden büyük ilgi gören konser biletlerinin yanı sıra Monte Carlo'ya bir Megastar turizmi oluştu.

MEGASTAR TURLARI!
Birçok turizm şirketi "Tarkan ile Monte Carlo Konseri" adı altında 29-31 Ekim tarihlerinde Fransa'ya tur düzenliyor. Uçak, konaklama ve Tarkan konseri biletinin dahil olduğu turun fiyatı bin 40 euro yani yaklaşık 3 bin 450 lira olarak belirlendi. Tur şirketi yetkilileri, sınırlı sayıda olan Tarkan turunun tükenmek üzere olduğunu belirtti. Cemiyet hayatından birçok ünlü sima da şimdiden Megastar konseri için yerlerini ayırttı.

KULİSTE VIP MİSAFİRLERİ VARDI
Tarkan, önceki akşamki Harbiye konseri öncesi kuliste ABD Başkonsolosu Charles Hunter ve Ramadan Çaysever çiftinin yanı sıra Feryal Gülman ve Hülya Biren'le buluştu.

Özge Gürcan