Şşt şşt sakin ol

Gazeteciler, Bodrum'a gelen Donatella Versace'yi takibe aldı. Kendi fotoğraflarının çekildiğini sanan Haluk Dinçer Cennet Koyu'nu birbirine kattı. Muhabirlere küfürler yağdıran iş adamını, sosyetikler 'Aile var, sakin ol' diye uyardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2015 Güncelleme 19 Ağustos 2015, 01:30
Şşt şşt sakin ol

İÇİNDEKİLER

İş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinden Haluk Dinçer, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da yaşanan tatsız bir olayın başkahramanı oldu... Çeşitli basın kuruluşlarının Bodrum'da görevli muhabirleri, Cennet Koyu'ndaki Mandarin Oriental Hotel'de kalan dünyaca ünlü tasarımcı Donatella Versace'yi takibe aldı. Basın mensupları otelin kumsalında Versace'nin fotoğraflarını çekmek için hazır beklerken bir anda sahilden bağırış sesleri yükseldi.

'SİZİ ÇEKMİYORUZ'
Kendilerine edilen "O makineleri ananızın a.... s....", "O... çocukları", "Sizin a...nıza koy....", "S...tirin buradan" gibi ağza alınmayacak küfürleri duyan gazeteciler, kumsala biraz yaklaşınca bu kişinin Haluk Dinçer olduğunu gördü. Dinçer'in bu tavrına önce şaşıran daha sonra ise kibar bir dille iş adamını uyaran gazeteciler, Dinçer'e "Biz sizin fotoğraflarınızı değil Donatella Versace'yi çekiyoruz" açıklaması yaptı. Ancak Haluk Dinçer, agresif tavrını sürdürüp küfretmeye devam edince olaya Mandarin'deki diğer seçkin konuklar dahil oldu.



SABANCI, EVE GÖTÜRDÜ!
Misafirler, dakikalarca bağırışları ve küfürleriyle kumsalı inleten iş adamını "Sen ne yapıyorsun! Burada eşlerimiz ve çocuklarımızla birlikteyiz. Ulu orta nasıl böyle küfredersin?" diyerek uyardı. Bunun üzerine Haluk Dinçer'in eşi Suzan Sabancı Dinçer, eşini alıp kumsaldan ayrıldı ve Mandarin'deki lüks villasının yolunu tuttu.

EŞİNDEN ÖZÜR!
Mandarin Oriental'in kumsalında yaşanan olaydan sonra devreye Haluk Dinçer'in eşi Suzan Sabancı Dinçer girdi. Akbank Yönetim Kurulu Başkanı olan Suzan Hanım, gazetecileri arayıp eşinin tavrından dolayı herkesten özür diledi.

KİBARCA UYARDILAR
Haluk Dinçer'in küfürleriyle inlettiği kumsalda, o sırada cemiyet hayatının önde gelen isimleri de bulunuyordu. İpek Ayaydın ve Geylani Kadayıfçıoğlu da Dinçer'in sergilediği tavır karşısında şaşkınlık yaşadı.
İŞ adamının gazetecileri görür görmez ayağa kalkıp küfürler yağdırması üzerine Ayaydın ve Kadayıfçıoğlu gibi sosyetikler, Haluk Dinçer'i ayıpladı. Ünlü iş adamının küfürleri devam edince sosyetikler bu kez Dinçer'e "Sakin ol" diye seslendi.