Mutluluğun öyküsü

Sevilen sanatçı Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman'ın masal gibi aşkı nikah masasında taçlandı. İki ünlü isim Suada'da düzenlenen törenle evlendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ağustos 2015 Güncelleme 06 Ağustos 2015, 03:04
Mutluluğun öyküsü

İÇİNDEKİLER

Uzun süredir mutlu bir birliktelik yaşayan şarkıcı Öykü Gürman ile Yavuz Bingöl, aile ve yakın dostlarının yanı sıra 300 davetlinin katıldığı tören ile dünya evine girdi. Kuruçeşme'deki Suada'da düzenlenen düğün töreni öncesinde, ikilinin bugüne kadar çektirdikleri fotoğraflarının yer aldığı video ve eski bir türk filminden alıntı barkovizyonda davetlilere izletildi.

GELİNLİĞİ BÜYÜLEDİ
Ezgi Aktan, Hatice Oral, Mustafa İlbak ve Esen Demir'in şahit olarak hazır bulunduğu çiftin nikahını, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. İlk kez evlenen Öykü Gürman'ın sade ama göz alıcı beyaz gelinliği Pronovias Vakko, Yavuz Bingöl'ün damatlığı ise Comienzo imzasını taşıdı.

DOSTLARI YANINDAYDI
Törene Kerem Alışık-Songül Öden, Bekir Aksoy, Deniz Uğur, Gülay-Serkan Boran, Serkan Çağrı gibi ünlülerin yanı sıra siyaset ve cemiyet hayatının birçok renkli siması katıldı. Düğünde sahneye çıkan Mustafa Keser davetlilere unutulmaz bir düğün töreni yaşatırken, Yavuz Bingöl de 'Sarı Gelin' isimli şarkısını seslendirdi. Gelin Gürman da kendi düğününde şarkılar söyledi.

NOSTALJİK GELİN ARABASI
Düğün öncesi nostaljik görüntüler yayınlatan Öykü Gürman ve Yavuz Bingöl'ün gelin arabası da nostaljikti. Çiftin tercihi 1948 model, kırmızı renkli ve üstü açık Plymouth Business Coupe marka bir araba oldu.

Halil ÇİLİNGİR