Şiddetli evlilik

Bade İşçil'in Malkoç Süalp'e şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açtığı ortaya çıktı. İşçil, 'anneyle bağı olmasın' diye oğlunun göbek bağını kesen, köpeğini döven sosyetik eşine açtığı davayı 1 ay sonra geri çekti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2015 Güncelleme 02 Temmuz 2015, 01:07
Şiddetli evlilik

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasında masal gibi başlayan bir evlilik daha kabusa dönüştü... Geçtiğimiz gün 2 yıllık eşi Malkoç Süalp'ten boşanacağı konuşulan Bade İşçil, bu iddiaları reddetti. Ancak oyuncunun, geçtiğimiz ay avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne boşanmak için dilekçe verdiği ortaya çıktı. Bade İşçil'in eşiyle ilgili itiraf ve iddiaları ise çarpıcıydı. Güzel oyuncunun, dava dilekçesinde şu ifadelere yer verildi:

'ÖFKE SORUNU VAR'
"
Malkoç Süalp, hiçbir zaman eşine ve eşinin ailesine saygılı davranmadı. Bade Süalp için evlilik işkenceye dönüştü. Davalı koca her sinirlendiğinde sözlü şiddet uyguluyor, bağırıp çağırıyor ve onur kırıcı davranışlarda bulunuyordu. Öfke kontrolü olmayan bir kişiliğe sahip olan davalı koca, 8 aylık çocuğunun yanında bile öfkesini kontrol edememektedir." Bade İşçil'in iddiasına göre Malkoç Süalp, doğumda bile eşine psikolojik şiddet uyguladı.

SÜT BİLE VEREMEDİ
İddiaya göre doğumhaneye giren Süalp, anne ile bebeğin duygusal bağı kesilsin diye oğulları Azur'un göbek bağını kendisi kesmek istedi. Baskıcı tavrını doğumdan sonra da sürdürdüğü iddia edilen iş adamı, Bade İşçil'e şunları söyledi: "Bu çocuğu kendi kurallarıma göre büyüteceğim! Çocuğu emzirmeyeceksin, kucağına almayacaksın, sütünü biberona koyacaksın, sütü dadı verecek, çocuk 2 yaşına geldiğinde Londra'ya yatılı okula vereceğim; artık göremeyeceksin" Yine iddiaya göre Malkoç Süalp, Bade İşçil'in evcil köpeğini de halıya pislediği gerekçesiyle döverek yaraladı. Bu olay üzerine 10 gün eve gidemeyen güzel oyuncu, yine iddiaya göre eşi tarafından "Babana git kiralık bir ev bakın ya da şoförüme söyle kendine kiralık bak, artık seni istemiyorum. Burası benim evim. Bundan sonra eve girip bebek elbisesi veya kendi pijamalarını dahi alamazsın" sözleriyle evden kovuldu.

600 BİN LİRA İSTEDİ
Bardağı taşıran son damla üzerine de Bade İşçil, eşinin 6 ay süreyle evden uzaklaştırılmasını talep etti. Güzel oyuncu, 600 bin lira tazminatın yanı sıra çocuğu için aylık 30 bin lira iştirak nafakası ve kendisi için aylık 40 bin lira tedbir nafakası talebiyle boşanma davası açtı. Eşinin açtığı boşanma davasına yine dilekçeyle cevap veren Malkoç Süalp ise iddiaları yalanlayıp eşine karşı büyük saygı ve sevgiyle bağlı olduğunu söyledi. Bade İşçil ise boşanma dilekçesindeki tüm iddialarına rağmen mahkemeye feragat dilekçesi verip boşanmaktan vazgeçti. Hatta güzel oyuncu, önceki gün de eşi ve oğluyla çekilen fotoğrafını instagram'da paylaşıp evliliğinde hiçbir sorun olmadığının mesajını verdi.

Ali OKTAY