Seçkin konuk

Yeni oyunuyla görücüye çıkan Derya Şensoy'u sevgilisi Seçkin Özdemir yalnız bırakmadı. Müstakbel damadını "Oğlumuz geldi" diyerek karşılayan anne Derya Baykal da ilişkiye onay verdiğini ilan etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mart 2015 Güncelleme 16 Mart 2015, 00:00
Seçkin konuk

İÇİNDEKİLER

Ferhan Şensoy ve Derya Baykal'ın kızları Ferhan-Derya Şensoy kardeşler, 'Pera'daki Hayaletler' isimli tiyatro oyunlarıyla ilk kez aynı sahneyi paylaştı. Yönetmenlik ve senaristliğini Müjgan Ferhan Şensoy'un yaptığı, başrollerinde Ferhan- Derya Şensoy kardeşler, Pınar Alsan ve Orçun Kaptan'ın yer aldığı oyun önceki akşam Halep Pasajı Ortaoyuncular Ses Tiyatrosu'nda sahnelendi.

DAMAT UTANGAÇ ÇIKTI
Şensoy kardeşleri ilk gala gecelerinde Zuhal Olcay, Buse Terim, İlhan Şeşen, Ozan Güven, Öykü Karayel, Tuğba Coşkun, İsmail Hacıoğlu gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı. Derya Baykal, kızı Derya Şensoy ile aşk yaşayan Seçkin Özdemir'i "Oğlumuz geldi" diyerek karşıladı. Seçkin Özdemir'in artık aileye girdiğini belirten Baykal, damat adayıyla birlikte gazetecilere poz vermeyi de ihmal etmedi. Yakışıklı oyuncu utangaç tavırlar sergilerken, sevgilisinin oyununu çok beğendiğini söyledi.

Halil ÇİLİNGİR