Las Vegas kralları

Hacı, Hakan ve Kerim Sabancı, ABD'de şov yaptı! Dünyaca ünlü yıldızların eğlendiği Hakkasan'da; barkovizyona Sabancı kardeşler için 'Hoşgeldin' yazıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2013 Güncelleme 24 Ekim 2013, 01:14
Las Vegas kralları

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en zengin isimlerinden Arzu ile Ömer Sabancı'nın oğulları; ABD'de de krallar gibi ağırlandı! Bayram tatili için Las Vegas'ta bir araya gelen Sabancı Ailesi, önce Hakkasan'da yemek yedi. Hacı, Hakan ve Kerim Sabancı, yemeğin ardından soluğu mekanın gece kulübü kısmında aldı. Burada Sabancı'nın 3 ferdini büyük bir sürpriz bekliyordu. O gece Las Vegas'ın en popüler mekanı Hakkasan'da performans sergileyen dünyaca ünlü DJ Calvin Harris, Sabancı'nın 3 ferdi için dillere destan bir karşılama hazırladı.

YÜKLÜ HESAP JESTİ!
Hacı, Hakan ve Kerim için mekanın barkovizyonuna İngilizce olarak "Hakkasan, Sabancı kardeşlere hoşgeldin diyor" şeklinde bir yazı yazıldı. Özellikle ABD'de eğitim gören Hakan Sabancı'nın DJ Calvin Harris'le sıkı dost olduğu ve sürekli gittiği Hakkasan'a yüklü hesaplar ödediği öğrenildi.

* Bayram tatili için ABD'ye giden Sabancı kardeşler, anneleri Arzu Hanım ve babaları Ömer Sabancı'yla verdikleri bu pozun ardından; Las Vegas gecelerine daldı.