Sanal alem yasta

Twitter fenomeni Nihat Doğan mesajlarına ara verdiğini açıkladı. Sanal alemdeki takipçileri böyle bir değeri kaybettiği için üzüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Haziran 2013 Güncelleme 15 Haziran 2013, 10:23
Sanal alem yasta

İÇİNDEKİLER

Şarkılarından çok twitter'da attığı mesajlarla olay yaratan Nihat Doğan'dan üzücü haber geldi. Sanal alemin renklerinden biri olmayı başaran ünlü türkücü, twitter'a ara verdiğini açıklayarak takipçilerini üzdü. Doğan, meslektaşlarına tepki göstererek Twitter'ı bıraktığını açıkladı. Twitter'ın aktif kullanıcılarından Nihat Doğan, Gezi Parkı ile ilgili yaptığı yorumlar ve Melih Gökçek ile girdiği polemikle dikkatleri üzerine çekmişti.

SON MESAJINI ATTI
Daha öncede attığı twitler yüzünden birçok kez başı derde giren sivri dilli türkücü, kararını sayfasına yazdığı "Sanatçıların, burjuvazinin, sistemin mezesi olup; halka 3 maymunu oynadığı yerde ben olamam. Uzun süre Twitter'da olmayacağım. Size iyi eğlenceler" notuyla duyurdu. Doğan'ın twitter'a ara vermesi, kimilerini sevindirirken kimileri ise üzüldüğünü attığı mesajlarla dile getirdi. Doğan'ın vedası da sanal aleme damga vurdu.

VEDA MESAJI


NiHAT DOĞAN NELER YAZMIŞTI?
* Sivri dilini attığı mesajlarla da gösteren internet fenomeni Nihat Doğan'ın unutulmayan tweetlerinden bazıları:
* "İtler istiyor diye atlar ölmez" (Attığı ilk tweet)
* "Senin ağzının yamukluğunu düzeltiriz amma yüreğinin yamukluğunu nasıl düzeltiriz onu da ben bilmiyorum" (Fazıl Say'a)
* "Bugün Deniz Gezmiş'i sevenlerin çoğuyla anlaşamayız, Onlar Deniz'e kıyan bu darbecilere aşıktır; ben ise Deniz'e kıyan zihniyetten nefret ederim."
* "Her erkek 1 kadını sever ama her erkek 1 GAYi sevmez. senin imtiyazın ve muhalefetinin Taksim'in GAY barlarından geçtiğini unutma. (Oray Eğin'e)
* Venezuela'ya Chavez'in naaşını görmeye giden Nihat Doğan: "Solcuların şerefini de biz kurtardık"
* Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından: "40 yıllık hamamcıyım Cüneyt Çakır gibi bir G... görmedim"

GÜNÜN KONUSU
* Bir Nihat Doğan daha gelir mi bu dünyaya?
* Nihat Doğan'ın twetter'ı bırakma kararının ardından milyonlar twitter genel merkezi önünde eyleme başladı.
* Nihat Doğan, buraları bırakmış, üzüntüden ölmek üzereyim.