Ruhuna parti!

Evinde sürekli parti organize eden Tuba Ünsal, işin suyunu çıkardı! Güzel oyuncu, 5 yıl önce ölen köpeğinin doğumgünü için parti verdi; partiye bir içki firması da sponsor oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2013 Güncelleme 07 Nisan 2013, 01:12
Ruhuna parti!

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının eğlenceli yüzü Tuba Ünsal, son dönemde evinde verdiği partilerle de aranılan bir isim oldu. Ev partileri için bir içki firmasıyla da sponsorluk anlaşması yaparak şaşırtan Ünsal, önceki akşam yine evinde kalabalık bir parti düzenledi. Ancak; güzel oyuncunun geceyi organize etme nedeni "Pes artık" dedirtti. Tuba Ünsal, bundan 5 yıl önce ölen Golden Retriever cinsi köpeği Bobi'nin doğumgünü nedeniyle parti verdiğini açıkladı. Magazin dünyasından birçok kişinin hazır bulunduğu partide; geceye sponsor olan F. V.'nın dağıttığı içkiler de havada uçuştu!

AĞIZLAR AÇIK KALDI!
Tuba Ünsal; ölen köpeğini anmak için gazeteci sevgilisi Mirgün Cabas'la birlikte organize ettiği geceden de; "Yaptığım en iyi partiydi. Herkes geldi, herkes çok eğlendi" diye bahsetti! Ünlü oyuncunun; partiyi düzenleme nedeni kadar bu sözleri de herkesi şaşkınlığa uğrattı!

KEŞKE TANISAYDINIZ
Tuba Ünsal'ın evinde düzenlediği partinin nedeni ortaya çıkınca; twitter'da birçok kişi şaşkınlığa uğradı. Güzel oyuncuyu savunmak ise Mirgün Cabas'a düştü. Cabas; "Geceye parti değil anma demek daha doğru. Tuba'nın 5 yıl önce ölen köpeğini doğumgününde andık. Bobi'ye değer. Keşke siz de onu tanısaydınız!" dedi.

HALiL ÇiLiNGiR