Baba isyan

Eski sevgilisinin kız arkadaşına demlikle saldırdığı için 4.5 yıl hapsi istenen Zehra'ya sahip çıkan Kaya Çilingiroğlu: "Fatih Altaylı benim çocuğumla uğraşıyor" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mart 2013 Güncelleme 25 Mart 2013, 01:05
Baba isyan

İÇİNDEKİLER

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun 16 yaşındaki kızı Zehra, geçtiğimiz hafta Etiler'de demlik olayına imza atmıştı. Eski aşkını yeni kız arkadaşıyla görünce kıskançlık krizine giren Zehra, kızın üstüne demlik fırlatıp sıcak çay dökmüştü. Bu olayın görüntülerinin gazetelere yansımasına isyan eden Kaya Çilingiroğlu ise gazeteci Fatih Altaylı'ya ateş püskürdü. "Bu gerçekten bir gazetecilik başarısıdır ama adabına uygun verilmesi lazımdı. Orada 18 yaşından küçük bir kız var O gazeteyi zaten mahkemeye vereceğim" dedi.

"UMARIM BAŞINA GELMEZ"
Zehra'nın yaşananlardan pişman olduğunu belirten Çilingiroğlu, "Zehra biraz çabuk büyüdü, kendini 18 yaşında zannetmeye başladı yakında anlayacak 18 olmadığını. Cezasını verdim. Artık tek başına dışarıya çıkamayacak. Bu haberi yapanlar da kanun önünde cezasını çekecekler. Hülya, Fatih Altaylı'ya bir mesaj atmış kalkıp onu yazmış Altaylı. Şimdi benim çocuğumla uğraşıyor. Umarım kendi kızı böyle şeyler yaşamaz da haber olmaz" diye konuştu.

ALTAYLI NE YAZMIŞTI?
Pazar sabahına Hülya Avşar'dan gelen hakaret dolu mesajlarla başladım. Kızı Zehra'nın, GQ Bar'da eski sevgilisinin yeni kız arkadaşının üzerine çaydanlık boşaltmasının fotoğraflarını yayınladığımız için. Haber her yerde, fotoğraflar bizde. Başka fark yok. Ama Hülya Avşar her türlü hakareti bana yolladı.