Kraliçe'ye ağır taş

Sinan Akçıl, son albümü 'Kraliçe'de de destek olduğu Hande Yener'e küstü. Akçıl, twitter'da eski dostuna; 'Artık bana yaklaşman bile zor' diye mesaj yayınladı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2013 Güncelleme 15 Mart 2013, 00:00
Kraliçe’ye ağır taş

İÇİNDEKİLER

Bir dönem yedikleri içdikleri ayrı gitmeyen, hatta bu samimiyetleri yüzünden adları sürekli 'aşk' haberlerine karışan Hande Yener ve Sinan Akçıl'ın arasına kara kedi girdi. Yener'in son albümü 'Kraliçe'de birlikte çalıştıktan sonra araları bozulan ikili, bugüne kadar dargınlıkla ilgili hiç konuşmadı.

BİRBİRLERİNİ SİLDİLER!
Konuyla ilgili suskunluğunu bozan taraf ise Sinan Akçıl oldu. Ünlü müzisyen, isim vermeden sosyal paylaşım sitesi twitter'da Hande Yener için şunları yazdı: "Artık bana yaklaşman bile zor, böyle bir ödül yok sana. Anlasana, vazgeç. Bu yazdığım şarkı sözü değil, gerçek bir mesaj!" Ünlü müzisyenin bu ağır taşına Yener yanıt vermedi. Bu arada birkaç hafta öncesine kadar twitter'da birbirlerine övgüler yağdıran Hande Yener ve Sinan Akçıl'ın şimdi ise sosyal paylaşım sitesinden birbirlerini takip bile etmemesi; "Bu dargınlık bitmez" dedirtti!

TWITTER RESTLEŞMESİ
Aralarının iyi olduğu dönemde sosyal paylaşım sitesi twitter'dan birbirlerine methiyeler düzen Hande Yener ve Sinan Akçıl, araları bozulduktan sonra birbirlerini arkadaş listelerinden de çıkardı!