Bayram seferi

Sosyete ve sanat dünyası teker teker yurdu terk ediyor. Ünlü isimler Kurban Bayramı tatili için yurt dışını seçti. Kimi aşka, kimi de alışverişe uçtu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2012 Güncelleme 21 Ekim 2012, 00:00
Bayram seferi

İÇİNDEKİLER

PİŞTİDEN KORKUYOR
Derin Mermerci, bayram tatili için soluğu Paris'te alacak. Fransız markalarının tutkunu olan Mermerci, bol bol alışveriş yapacak. Sosyetik güzelin tek korkusu ise eski aşkı Cem Uzan'la pişti olmak.

TATiL SONRASI DUGUN MU VAR?
Türkiye'de gördükleri yoğun ilgiden sıkılan Ceylan Çapa ve oyuncu aşkı Burak Özçivit, çareyi Fransa'ya kaçmakta buldu. Daha önce de baş başa Nice, Cannes, Monte Carlo ve St.Tropez'de muhteşem bir tatil yapan ikili, yine aşka uçtu. Çapa ve Özçivit'in St.Tropez tatili dönüşünden sonra evlilikle ilgili kararlar alacağı iddia ediliyor.

LAS VEGAS YOLCULARI
Sosyetik çift İzzet-Didem Antebi de, Metin- Aslı Şen gibi ABD yolcusu. Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen Antebi çifti, Las Vegas'a uçacak. Burada Enver Varol ve eşi İpek Varol'la buluşup tatil yapacak.

MiLANO'DA PARA SACACAK
Demet Akalın, eşi Okan Kurt ile İtalya'ya uçtu. Yeni albüm hazırlığındaki şarkıcı, Milano'da bol bol alışveriş yapacak. Akalın, geçtiğimiz haftalarda yine İtalya'da 20 bin dolarlık alışveriş yapmıştı.

AŞK ADRESİ ST.TROPEZ
Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ve Selen Soyder'in tatil adresi değişmedi. Sevgililer bayramda da St.Tropez'de aşkın tadını çıkaracak.