Talk of the town

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2012 Güncelleme 29 Ağustos 2012, 00:00
Talk of the town

İÇİNDEKİLER

Koç'tan 500 TL bahşiş
İş dünyasının başarılı ismi Ömer Koç, birçok sosyetik sima gibi tatil için Bodrum'u tercih etti. Gözlerden uzak bir yaşam tarzı seçen Koç, süper lüks teknesiyle Yalıkavak'a demirledi. Geçtiğimiz gün buradaki Çimentepe adlı restorana giden Ömer Koç; yanında 7 arkadaşı, 3 tekne mürettebatı ve 3 de korumasını götürdü. Mürettebat ve korumalarını kendisinden birkaç masa geriye oturtan Ömer Koç'a; 14 kişilik hesap bin 500 TL geldi. Koç, mekana 500 TL de bahşiş bırakarak lüks yatına döndü.

MEKANI KAPATTI!
Başarılı oyuncu Zerrin Tekindor, önceki akşam arkadaşlarıyla Asmalımescit'te bulunan Ece Bar'a gitti. İçeride hayli keyifli olan Tekindor, mekandan oldukça geç saatte çıktı. Ece Bar'ı en son terk eden isim olan Zerrin Tekindor, ardından taksiye binerek Cihangir'deki evine gitti.

BELGRAD MÜDAVİMİ
Sosyetik güzel Biricik Suden, tam bir spor aşığı. Hemen hemen her sabah Belgrad Ormanı'nda yürüyüş yapan Suden, önceki gün de kural bozmadı. İstanbul'daki sağanak yağışa rağmen Belgrad Ormanı'na gidip koşan Biricik Suden, su geçirmez eşofman giymeyi de ihmal etmedi.