Mega vefa

Tarkan, memleketi Rize'ye gitti. Babasının Rüzgarlı Köyü'ndeki mezarını da ziyaret eden Megastar, köylülere; 'Ne isterseniz yapacağım' sözü verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2012 Güncelleme 17 Haziran 2012, 01:50
Mega vefa

İÇİNDEKİLER

TÜRKİYE' NİN doğal güzelliklerini korumak için bugüne kadar birçok projede yer alan Tarkan, şimdi de memleketi Rize için kolları sıvadı. Megastar, Trabzon konserinden önce İkizdere ilçesindeki Rüzgarlı Köyü'nü ziyaret etti. Tarkan, babasının mezarının başında dua edip; köylülerle konuştu.

HER ŞEY KÖYÜM İÇİN
MUHTAR Müfit Köymen ve köyün diğer yaşlılarından sıkıntılarıyla ilgili bilgiler alan Megastar, her şeyi not defterine yazdı. Tarkan, köylülere şöyle dedi: "Sağlık ocağı gibi ihtiyaçlarınızı karşılamaya söz veriyorum. Ne isterseniz, bundan sonra bana iletin. Memleketim, her şeyden önce gelir. Elimden ne geliyorsa; bu köy için yaparım."

ÇEVRECİ MESAJ!
DOĞA dostu Tarkan, memleketini ziyaret için gittiği Karadeniz'de çevreci mesajlar verdi. HES'lere karşıtlığıyla bilinen Megastar, "Dereler özgür aktıkça özgürüz. Su hayattır, satılmaz" yazılı bir pankartın önünde poz verdi.

UZATTIĞI sakallarıyla da dikkat çeken ünlü şarkıcı, bu fotoğrafı da facebook ve twitter'dan paylaşıp; yine çevreci tarafını konuşturmuş oldu.