Ateşli tören

2011 MTV Sinema Ödül Töreni'ninde ödüllerden çok yıldızların sıradışı davranışları konuşuldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Haziran 2011 Güncelleme 07 Haziran 2011, 00:00
Ateşli tören

İÇİNDEKİLER

MTV Sinema Ödülleri Los Angeles'da düzenlenen büyük şovla sahiplerini buldu. Sinema ve müzik dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı gecede ödül kazananlardan çok, yıldızların hareketleri dikkat çekti.

8 dalda ödül kazanan Tutulma filminin başrol oyuncusu Robert Pattinson, Taylor Lautner'i dudağından öptü. Ödül vermek için sahneye çıkan Mila Kunis ve Justin Timberlake ise aralarındaki aşk dedikodularına inat sunumu böyle yaptı.

ELLERİ RAHAT DURMADI
Ödül vermek için sahneye çıkan Mila Kunis ve Justin Timberlake, birbirleriyle bir hayli yakındı.
İkilinin elleri hiç rahat durmadı.

2. ÖPÜCÜK VAKASI
Ünlü oyuncu Robert Pattinson, Scarlett Johansson'un dudaklarına yapışan Sandra Bullock'u aratmadı. Pattinson, Taylor Lautner'i dudaklarından öptü.

İŞTE GECENİN KAZANANLARI VE UNUTULMAYAN ANLAR:
En iyi film: The Twilight Saga: Eclipse (Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma) En iyi kadın oyuncu: Kristen Stewart Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma En iyi erkek oyuncu: Robert Pattinson - Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma) Çıkış yapan sanatçı: Chloë Grace Moretz - Kick-Ass En iyi komedi performansı: Emma Stone - Easy A En iyi kötü karakter: Tom Felton - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 En iyi öpüşme: Kristen Stewart ve Robert Pattinson Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma