Sarı kantaron hemoroide son! Basurun tedavisi bitkilerden geçiyor...

Dayanılmaz acısı ile hayatı kabusa çeviren basurun tedavisi bitkilerden geçiyor. Sarı kantaron yağı bu hastalığın şikayetlerini azaltıyor. Zencefil, boğaz ağrısını kesiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mart 2019 Güncelleme 12 Mart 2019, 08:00
Sarı kantaron hemoroide son! Basurun tedavisi bitkilerden geçiyor...

İÇİNDEKİLER




T
AKVİM, okuyucuları için yine harika bir yazı diziyle geliyor! Uzman Eczacı ve Dilbilimci Anooshirvan Miandji, hastalıkların bitkisel şifasını açıklıyor. Bitkilerin iyileştirici gücünü 'Tıbbi Bitkiler Atlası' kitabında toplayan Anooshirvan Miandji, Alzheimer'dan kansere kadar modern çağın getirdiği pek çok hastalığın dermanını açıklıyor...


AİDS'İN BİTKİSEL ŞİFASI
Kesin bir tedavisi bulunmayan AIDS'te hastalığın şikayetlerinin ortadan kaldırılmasında bitkiler etkin rol oynar.

ANANAS: HIV virüsünün çoğalmasını durdurur. Sinir sistemindeki hücrelerin direncini artırır. Tablet halinde bulunan ananas bromelini, yemekler arasında günde 2 kere, 250-500 mg arasında alınabilir.

MEYAN KÖKÜ: Vücudun savunma sistemini korur. Tabletleri, günde 50-70 mg alınır. 6 haftaya kadar kullanılır sonra ara verilir. Meyan kökü, potasyum bakımından zengin besinlerin etkilerini azaltır. Göğüs hastalığı, meme kanseri, yüksek tansiyon ve glokom rahatsızlıklarınız varsa bu bitkiyi kullanmayın.



SARI KANTARON: HIV'e karşı koruma sağlar. AIDS'in neden olduğu şikayetleri azaltır. Günde 2 defa birer kapsül tercihen yemeklerden sonra alınması tavsiye edilir.

ZERDEÇAL: HIV'e karşı en faydalı bitkilerden biridir. Tabletlerini günde 2 kere 250- 500 mg arasında kullanabilirsiniz.



Yanlış beslenme alışkanlıklarına bağlı olarak gelişen ve kişinin sosyal yaşamını olumsuz etkileyen hemoroidin bitkisel şifası şöyle sıralanıyor:

AT KESTANESİ: Şişkinlik ve iltihabı giderir. Kan damarlarını daha esnek hale getirir. Tablet halinde olanları günde 150 mg almak yeterlidir.



​BASURU UNUTUN

AYNISEFA ÇİÇEĞİ: Basur ağrısını dindirir, iltihabı giderir.

KARAHİNDİBA: Kabızlığı engeller, hemoroidin oluşmasını önler. Çeyrek bardak suya, 10-15 damla damlatılması ve günde 2 kez içilmesi önerilir.

SARI KANTARON: Hemoroid ağrısını azaltır. Yağının gece yatmadan önce uygulanması önerilir.



​BOĞAZ AĞRISINA SARIMSAK
Grip ve soğuk algınlığına eşlik eden bu rahatsızlıkta bitkisel ilaçlar, antibiyotik kullanımı ortadan kaldırıyor. O bitkiler şöyle sıralanıyor:

SARIMSAK: Yutkunmayı rahatlatır. Yağının yarım bardak suya 4 damda damlatılması ve gargara yapılması önerilir.

ZENCEFİL: Boğaz ağrısını keser. Çayının günde 3 bardak içilmesi önerilir.



UZMAN ECZACI ANOOSHIRVAN MIANDJI​ - BİTKİLERİN GÜCÜ ADINA / 2

HAZIRLAYAN: SİNEM UYSAL


YARIN: BRONŞİTİN İLACI KARATURP