İŞKUR üzerinden 7200 beden işçisi ve 1700 temizlik personeli alımı yapılacak!

İŞKUR 10-29 Şubat’ta vasıflı-vasıfsız 7200 beden işçisi ve 1700 temizlik personeli alımı başvuru şartları oldukça merak ediliyor. İŞKUR kayıt işlemlerinizi internet üzerinden yapmak istiyorsanız "iskur.gov.tr" adresindeki "İnternet Şubesi" ekranını kullanarak, güncel kaydınızı oluşturabilirsiniz.

Giriş Tarihi 10 Şubat 2020, 16:09 Güncelleme 23 Şubat 2020, 14:12
İŞKUR üzerinden 7200 beden işçisi ve 1700 temizlik personeli alımı yapılacak!

İÇİNDEKİLER

İŞKUR aracılığı ile 07-29 Şubat 2020 tarihleri arasında 74 şehirde vasıflı-vasıfsız 7200 beden işçisi ve 1700 temizlik personeli olmak üzere toplam 8 bin 900 personel alımı yapılacak! İş başvuruları İŞKUR il-ilçe şube müdürlüklerinden veya ilan içeriğinde belirtilen link üzerinden online olarak yapılacaktır.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

HANGİ ŞEHİRLERDEN İŞÇİ VE TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI YAPILACAK?

Başta İstanbul, Ankara, Antalya, Gaziantep, Konya, İzmir, Mersin, Adana, Malatya, Balıkesir, Tekirdağ, Bursa, Aydın, Muğla olmak üzere toplamda 74 şehirden personel alımı gerçekleştirilecektir. İllere göre yayınlanmış personel alım ilanlarını görüntülemek için aşağıda belirtilen linki tıklamanız yeterlidir.

MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR BELEDİYE İŞÇİSİ ALIMI İÇİN TIKLAYINIZ!

Beden işçi alım ilanlarını görüntülemek için BURAYI TIKLAYINIZ

Temizlik personeli alım ilanlarını görüntülemek için BURAYI TIKLAYINIZ

Beden İşçisi Ne İşe Yarar?

Her firmanın onlarca iş alanı olup, bu alanda görev yapacak insanların engelli olması nedeniyle gerek üretim, gerekse yönetim birimlerinde onlara uygun işlerde istihdam edilmeleri gerekmektedir. Çünkü bazı engelli vatandaşlarımız yürüme özelliğini kaybetmiş olmaları nedeniyle işe tekerlekli sandalye ile gelmektedir.

Beden İşçisi İş İlanları Nerede Bulunur?

Engelli vatandaşlarımız çalışmak istemeleri halinde yapmaları gereken tek şey Türkiye İş Kurumu İşkur kayıtlarını yaptırmalarıdır. Kayıt yaptırarak sisteme giriş yaptığınızda Türkiye'nin her yerinde engelli beden işçisi arayan firmaları görebilir ve iş başvurusu yapabilirsiniz.