Begüm Öner: En büyük problemim Avrupai tipim!

Şimdilerde ilk bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşayan Begüm Öner, oyunculuk sektöründe karşılaştığı zorlukları açıkladı. Öner’in açıklamaları sosyal medyada dikkat çekti.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Begüm Öner: En büyük problemim Avrupai tipim!

Seksenler dizisinde birlikte rol alan oyuncu çift Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy, 2015 yılında nikah masasına oturmuştu.

Kaynak: Sosyal medyaKaynak: Sosyal medya

Çift, uzun yıllardır süren evliliklerini geçtiğimiz aylarda duyurdukları kız bebek müjdesi ile taçlandırmıştı.

Kaynak: Sosyal medyaKaynak: Sosyal medya

Şimdilerde ilk bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşayan Begüm Öner, eşiyle birlikte konuk olduğu bir programda samimi açıklamalarda bulundu.

Kaynak: Sosyal medyaKaynak: Sosyal medya

Kariyerindeki en büyük probleminin görünümüyle ilgili olduğunu söyleyen Öner, "Oyuncu seçimlerinde en büyük problemim çok Avrupai bir tipimin olması" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sosyal medyaKaynak: Sosyal medya

Öner'in açıklamaları kısa sürede sosyal medyada da gündem oldu. Bir kısım sosyal medya kullanıcısı ünlü oyuncunun sözlerini desteklerken bir kısım eleştirdi.