Şeref Sözü dizisinde Diriliş Ertuğrul'un usta oyuncusu da var! Show TV'nin Şeref Sözü dizinin kadrosu belli oldu!

Yakında izleyici karşısına çıkacak olan Şeref Sözü dizinin tarihi ve günü henüz belli değil. Biribirinden güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile gündeme gelen Şeref Sözü dizinde Diriliş Ertuğrul'un usta oyuncusu da yer alıyor. İşte merak edenler için Şeref Sözü hakkında bilgileri haberimizde derledik. Yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyici huzuruna çıkacak, yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Şeref Sözü', yeni sezonun fenomen dizisi olmak üzere gün sayıyor! Cevdet Mercan'ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosu Eda Tezcan imzalı 'Şeref Sözü'nün zengin oyuncu kadrosunda önemli isimler var

Giriş Tarihi 16 Eylül 2020, 09:14 Güncelleme 16 Eylül 2020, 09:14
Şeref Sözü dizisinde Diriliş Ertuğrul’un usta oyuncusu da var! Show TV’nin Şeref Sözü dizinin kadrosu belli oldu!

İÇİNDEKİLER

Yeni başlayacak olan Show TV'nin Şeref Sözü dizinin kadrosu belli oldu. Diriliş Ertuğrul'un usta oyuncusu da var. Yakında izleyicilerle buluşacak olan dizinin güçlü kadrosu ve ilginç konusu şimdiden dikkatleri çekti. Şeref Sözü dizinin merak edilen ve gündemde sıkça araştırılan konusu ve oyuncularını sizler için derledik.

ŞEREF SÖZÜ OYUNCULARI BELLİ OLDU!

Yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyici huzuruna çıkacak, yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Şeref Sözü', yeni sezonun fenomen dizisi olmak üzere gün sayıyor!

Cevdet Mercan'ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosu Eda Tezcan imzalı 'Şeref Sözü'nün zengin oyuncu kadrosunda Tolgahan Sayışman, Sude Güler, Hülya Darcan, Aras Aydın, Meltem Gülenç, Öykü Çelik, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş yer alıyor.

Çarpıcı hikayesi, yıldızlarla dolu kadrosu ve görkemli setiyle ekranların yeni fenomeni olmaya hazırlanan 'Şeref Sözü' için 480 bin m2'lik bir ada dev bir platoya dönüştürüldü!

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan 'Şeref Sözü', yapımları ile dünyanın her köşesine ulaşan TIMS&B Productions'ın vizyonu, fenomen olmuş dizilerin yönetmeni Cevdet Mercan'ın rejisi ve hafızalardan silinmeyen dizi hikayelerinin senaristi Eda Tezcan'ın kalemi ile yeni sezonda adından söz ettirecek.

Şeref Sözü yakında Show TV'de!