Survivor kim elendi? Survivor 2020 SMS listesi! İletişim oyununu hangi takım kazandı?

TV8’in her akşam izleyicileri ekrana kilitlediği yarışması Survivor 2020 finale az bir zaman kala heyecanın dozunu yükseltti. Her Salı olduğu gibi dün akşam da bir kişi elenerek hayallerine veda etti. Peki Survivor kim elendi? Survivor 2020 SMS listesi nasıl şekillendi, en düşük ve en yüksek oyları alanlar belli oldu mu? Ada konseyi öncesi en önemli oyunlardan biri olan iletişim oyununu hangi takım kazandı? İletişim ödülünde bu hafta ne vardı? İşte merak edilenler…

Giriş Tarihi 24 Haziran 2020, 09:39 Güncelleme 24 Haziran 2020, 09:39
Survivor kim elendi? Survivor 2020 SMS listesi! İletişim oyununu hangi takım kazandı?

İÇİNDEKİLER

Survivor 2020'de dün akşam yine bir eleme heyecanı yaşandı. Survivor eleme potasında Sercan, Yasin ve Nisa vardı, üçünden biri adaya veda etti, peki bu isim hangisi oldu? İletişim oyununda canla başla mücadele eden kırmızı ve mavi takımdan hangisi kazandı? Ailesiyle görüşme ve fotoğraflarını çekerek ailesine yollama fırsatı elde ettiler. Sonrasında ada konseyinde buluşan yarışmacılara Acun Ilıcalı neler söyledi? İşte gündemde merakla araştırılan elenen isim…

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da iletişim oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı henüz belli oldu. Kırmızı ve mavi takım arasında mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 7'lik skorla KIRMIZI takım oldu.

KIRMIZI TAKIM: 10

MAVİ TAKIM: 7

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da üçünüz dokunulmazlık oyununda finale kalan isimler Cemal Can ve Nisa oldu. İkili arasındaki mücadele sona erdi ve kazanan isim CEMAL CAN oldu. Cemal Can'ın açıkladığı SERCAN, üçüncü eleme adayı olarak belirlendi.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

SMS oylaması sonuçlarına göre Acun Ilıcalı en az oyu alan yarışmacıyı açıkladı. Bu hafta Survivor 2020'de en az oyu alarak Survivor'dan elenen isim Evrim oldu. SMS listesi ise henüz açıklanmadı.

Konseyde elendiği açıklanan Evrim Keklik son kez duygularını paylaştı. Evrim şunları söyledi; "Gözüm arkada kalmayacak. 4,5 ayda bir çok şey başardım. İyi ki buraya geldim iyi ki Survivor oldum. Benim meşalem buraya kadar yandı bundan sonra yanacak arkadaşlara başarılar diliyorum"

SURVİVOR EVRİM KİMDİR?

Survivıor 2020'nin hırslı yapısıyla dikkat çeken ismi Evrim Keklik, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokul 1. sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübü'nde voleybola başlayan ve 10 yıl boyunca devam eden Keklik kendisini şu şekilde anlattı:

Fenerbahçe Spor Kulübü sonrasında Galatasaray voleybol takımına transfer oldum ve 1 yıl sonra oradan da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transferim gerçekleşti. Omzumda oluşan sakatlıktan dolayı tedavilerim uzun sürdü ve voleybola ara vermek zorunda kaldım bu sırada Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimime devam ettim. Üniversite de 4 yıl yüzdüm ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun oldum. Üniversite eğitimim 7 yıl sürdü. İstanbul'a ailemin yanına 2017 yılında geri döndüm ve sualtı hokeyi ne başladım 1 yıldır bu spor ile ilgilenmekteyim ve bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğüne de devam ediyorum.