Tarkan ticareti

Bodrum'daki tekne sahipleri, Tarkan'ın Bianca konserine aşırı ilgi olunca 20 TL'ye tekne turu düzenledi. Deniz, adeta 'beleştepe'ye döndü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2010 Güncelleme 09 Ağustos 2010, 00:00
Tarkan ticareti

İÇİNDEKİLER

Türk Pop Müziği'nin dev ismi Tarkan, tıpkı albümünün adı gibi adını kalplere yazdı! Bodrum'un gözde mekanı Bianca Beach'te konser veren Megastar, tatil cennetine bereket getirdi! Tarkan'ın konser biletleri 99 ile bin TL arasında satılırken, ünlü şarkıcıyı dinlemek için 3 bin 200 kişi Bianca'ya akın etti.

Megastar'ın göreceği ilgiyi önceden tahmin eden tekne sahipleri ise bir ilke imza atarak Bianca önüne tekne turları düzenledi. Kişibaşı 20 TL'den yapılan tekne turlarına katılanlar, denizden Tarkan şarkılarını dinleme fırsatı buldu.

TEK KONSER 250 BiN DOLAR
Adını Kalbime Yaz isimli albümü sayesinde dönüşü muhteşem olan Tarkan, Bianca Beach'te sahne almak için cebine koyduğu parayla da 2010 yazının rekorunu kırdı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalarak eski ve yeni şarkılarını seslendiren Megastar, Bianca konseri için 250 bin dolar aldı. Tarkan, bu ücretle konser başına 100 bin TL alan Serdar Ortaç'ı da geride bırakmış oldu.