Cem Büyükhanlı öldü mü, neden, hastalığı neydi? Bennu Gerede’nin eski eşi Cem Büyükhanlı kimdir, nereli, kaç yaşındaydı?

Son dakika gelişmesine göre; Bennu Gerede'nin 15 ay evli kaldığı eski eşi Cem Büyükhanlı hayatını kaybetti. Gerede, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sevgili Cem'im, Gerçekten parlayan bir ışıktın, olağanüstü yetenekli. Ancak ağır bir acı yükü taşıyordun.'' sözlerini kullandı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 07 Eylül 2023, 11:48 Güncelleme 07 Eylül 2023, 11:49
Cem Büyükhanlı öldü mü, neden, hastalığı neydi? Bennu Gerede’nin eski eşi Cem Büyükhanlı kimdir, nereli, kaç yaşındaydı?

İÇİNDEKİLER

Cem Büyükhanlı öldü mü, neden, hastalığı neydi soruları Bennu Gerede'nin sosyal medya paylaşımıyla birlikte sıkça araştırılır oldu. Bir çok kişinin Survivor yarışması ile tanıdığı Bennu Gerede Cem Büyükhanlı ile 2010 yılında evlenmişti. Çift 1 buçuk yıl sonra boşanma kararı aldı. Gerede, eski eşinin ölümüyle sarsıldı. İşte son dakika gelişmenin ayrıntıları...

CEM BÜYÜKHANLI ÖLDÜ MÜ, NEDEN?

Son dakika... İş insanı Cem Büyükhanlı, hayatını kaybetti. Büyükhanlı'nın ölüm haberini eski eşi Bennu Gerede duyurdu.

Kısa bir dönem evli kaldığı Cem Büyükhanlı'nın vefat haberini sosyal medya hesabından veren Gerede;

"Sevgili Cem'im, Gerçekten parlayan bir ışıktın, olağanüstü yetenekli. Ancak ağır bir acı yükü taşıyordun. Çok büyük acı çeken bir ruh, kafese kapatılmış bir hayvan gibiydin, bu dünyanın taşıyamayacağı kadar uçsuz bucaksızdın.

Bu gezegende birlikte geçirdiğimiz zaman için minnettarım ve umarım bir sonraki yolculuğunda aradığın sevgiyi ve huzuru bulursun. Kalbimde sonsuza kadar özel bir yerin olacak. Huzur içinde yat." ifadelerini kullandı.

Cem Büyükhanlı'nın ölüm nedeni hakkında herhangi bir açıklanma bulunmuyor.

CEM BÜYÜKHANLI KİMDİR?

1987 yılında İstanbul'da doğan Büyükhanlı oyuncu ve modeldir. "Survivor Türkiye Yunanistan" programına katılarak ekranlara gelen isim çeşitli reklamlarda da yer aldı. Kariyerine devam ederken "Kalk Gidelim" adlı dizide de rol aldı. 2010 yılında Bennu Gerede ile evlilik gerçekleştirdi fakat ikili 2011 yılında boşandılar.