CHP'nin adayı Levent Üzümcü, ölen imam ile dalga geçti

31 Mart seçimleri öncesi aday listesini PKK'lılarla dolduran, 8 Mart'ta Taksim'de ezanı ıslıklayanlara kol kanat geren, HDPKK ve FETÖ ile arasından su sızmayan CHP'de listeye girebilmek için ön koşul adeta ezan ve bayrak düşmanlığı! Aday listesindeki birçok ismin FETÖ ve PKK'ya açık desteğinden sonra şimdi de CHP'nin Şişli Belediye Meclis Üyesi adayı Levent Üzümcü hayatını kaybeden bir imam ile alçakça dalga geçti.

Giriş Tarihi 23 Mart 2019, 23:52 Güncelleme 24 Mart 2019, 00:03
CHP’nin adayı Levent Üzümcü, ölen imam ile dalga geçti

İÇİNDEKİLER

CHP'nin her fırsatta savunduğu Gezi olaylarında ön saflarda yer alan ve provokatif söylemleriyle hatırlanan Levent Üzümcü, ağacın altında kalarak hayatını kaybeden imam Ramazan Akbaş'ın ölümüyle açık açık dalga geçti. İslam düşmanlığını gizlemeyen Levent Üzümcü, Twitter hesabından "Ah be Ramazan... Bir imam kolay mı yetişiyor." yazdı.



SKANDAL TWEET
Levent Üzümcü, kendi kestiği ağacın altında kalarak can veren Akbaş ile ilgili haberi paylaşarak, "Ah be Ramazan... bi imam kolay mı yetişiyor..." notunu düştü..

CHP'DE LİSTEYE GİRMEK İÇİN ÖN ŞART DİN VE BAYRAK DÜŞMANLIĞI
31 Mart seçimleri öncesi listesinde yer verdiği birçok PKK ve FETÖ destekçisi isimle skandala imza atan CHP'de, listeye girmek için ön şart adeta din ve bayrak düşmanlığı. Türkiye düşmanı terör örgütleriyle kirli ilişkileri bir bir günyüzüne çıkan CHP, ezan ve din düşmanlarına da kol kanat germeyi ihmal etmiyor.

ADAY GÖSTEREREK ÖDÜLLENDİRİLDİ!
Sözde sanatçı, din düşmanı Levent Üzümcü imza attığı provokatif davranışlardan dolayı CHP tarafından ödüllendirilmiş ve Şişli Belediye Meclis Üyesi adayı olmuştu.

DİN DÜŞMANI CHP'NİN SESİ OLDU
Üzümcü, 2019 seçimleri öncesi CHP'nin hazırladığı "HEPİMİZ AYNI OTOBÜSTEYİZ" adlı reklam filmini seslendirmişti. Ve İslam düşmanı CHP'den beklediği payeleri göstermişti.