Acı İnfaz

Henüz 23 yaşındaydı. Fatih Biricik, bağırsak kanserine yakalandı. 3 ameliyat geçirdi, 13 kez de kemoterapi tedavisi gördü. Babası Salim'e 'Beni vurun, çok acı çekiyorum' dedi. Baba da oğlunu 2 kurşunla öldürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2016 Güncelleme 30 Mart 2016, 00:00
Acı İnfaz

İÇİNDEKİLER

Kocaeli İzmit'te akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Baba acı çeken kanser hastası oğlunu öldürdü. Erenler Mahallesi'nde yaşayan Fatih Biricik (23), 19 yaşında bağırsak kanserine yakalandı. 4 yıldır tedavi görüyordu. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 3 kez ameliyat geçirdi. 13 kez de kemoterapi tedavisi gördü. Talihsiz genç önceki akşam babasına, 'Beni vurun, çok acı çekiyorum' dedi. Oğlunun hastalığından dolayı psikolojik sorunları olan ve ilaç kullandığı iddia edilen Salim Biricik evde silahıyla oğluna iki el ateş etti. Genç, başına isabet eden iki kurşunla yere yığıldı. Aile fertleri durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden ekipler Biricik'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

ACI ÇEKMESİN DİYE ÖLDÜRMÜŞ
Baba polis tarafından gözaltına alındı. Acı çekmesine dayanamadığı için oğlunu öldürdüğünü söyleyen Salim Biricik'in ifadesinde, gece geç saatte eve gittiğini, oğlunun kan kustuğunu gördüğünü ve oğlunun 'Beni öldür' diye yalvardığını söylediği öğrenildi. Olay sırasında anne Lalehan'ın ise banyoda olduğu ortaya çıktı.

Abbas ÇAKAR