İlerlememizi istemiyorlar

KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan, genel kurulda çok önemli mesajlar verdi: Küresel güç odakları son 10 yılda güçlenen Türkiye'nin ilerlemesini sabote etmek için pusuda bekliyorlar. İlerlememizi istemiyorlar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2016 Güncelleme 28 Mart 2016, 00:00
İlerlememizi istemiyorlar

İÇİNDEKİLER

Kadınların toplumsal hayatın her alanında aktif olarak yer almaları yönündeki çalışmalarını ulusal ve uluslararası alanlarda devam ettiren Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), 2. Olağan Genel Kurulu'nu dün İstanbul'da gerçekleştirdi. Kurulda bir konuşma yapan KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan, gündeme dair çok önemli mesajlar verdi. KADEM'in sadece fikir ve teori üreten bir dernek olmadığını söyleyerek Türkiye'nin terör sorununa da dikkat çekti.

'BUNA İZİN VERMEMELİYİZ'
Sümeyye Erdoğan, şunları söyledi: "Küresel güç odakları son 10 yılda güçlenen Türkiye'nin ilerlemesini sabote etmek için pusuda bekliyorlar. İlerlememizi istemiyorlar. Terör sevdiklerimizi, insanlarımızı elimizden alıyor. Ülkemiz yakın coğrafyadaki sorunların odak noktası haline getirilmeye çalışılıyor. Biz buna izin vermemeliyiz. Sivil toplum olarak Türkiye'nin gelişmesine desteğimizi arttırmalıyız..."

Emine KOLUUZUN