Türk KOÇu

Mustafa Koç, Miami'den fotoğraf paylaşınca sosyal medyada eleştirildi. Devreye Tahire Demircan girdi. Demircan, "Rahmi Bey, yurtdışında Türkleri savunmuştur" diyerek bilinmeyen bir sırrı ortaya çıkardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ocak 2016 Güncelleme 12 Ocak 2016, 00:24
Türk KOÇu

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin önemli iş gruplarından Koç ailesinin bir bilinmeyeni ortaya çıktı! Mustafa Koç, ABD Miami'ye gitti. Burada güneş batımı ile yakaladığı güzel bir manzarayı sosyal medya hesabı İnstagram'da yayımladı. Takipçilerinden binlerce beğeni alan Koç, bir anda eleştiri yağmuruna tutuldu. Yorumlar karşısında Koç, sessizliğe büründü. Gelen eleştirileri savunmak ise Rahmi Koç'a yakınlığıyla bilinen Tahire Demircan'a düştü.

GİSCARD'A TÜRKLERİ SAVUNDU
Demircan
, verdiği cevapta hiç kimsenin bilmediği bir gerçeği ortaya çıkardı. Demircan, "Mustafacım her yazılana aldırma! Koç şirketleri kaç kişiye iş imkanı sağlıyor, canım Türkiye'me yaptığınız faydalı işler bir yana Türkiye'yi yurtdışında ailece o kadar güzel ve iyi temsil ediyorsunuz ki; mesela baban Dünya Ticaret Odaları başkanıyken yurtdışında katıldığı panellerdeki, konferanslardaki konuşmalarında müthiş başarılıydı. Bir Türk olarak onu dinlerken hep iftihar ettim. Ülkemiz ne Türkler yetiştirmiş diye. Texas'ta katıldığı bir panelde Türklerden nefret eden Fransa eski Cumhurbaşkanı Giscard D'Estaing bizleri aşağılayan bir konuşma yaptı. Onun ağzının payını baban öyle bir güzel verdi ki anlatamam. Hayatım boyunca o günü unutamayacağım. İkisi de kürsüde panelin şeref konuklarıydı. Binlerce kişi onları dinliyordu. Bazı yargılamalar yapılmadan önce pozitif yanlar da teraziye konulmalı. Anlattığım olay gibi basında hiç çıkmamış böyle güzel gerçekler de var" açıklaması yaptı. Bununla Rahmi Koç'un Türk düşmanlığı alenen bilinen Fransa eski Cumhurbaşkanı Gisgard'a gerekli cevabı verdiği gözler önüne serildi.


Mustafa Koç, ABD'de yat sefası yaptığı esnada çektiği videoyu sosyal medya hesabından 'Muhteşem gün batımı' diyerek paylaştı.