Genç katil

Antalya'da şizofreni hastası Batuhan Genç, tartıştığı annesini öldürdü. Daha sonra da denize atlayarak intihar etmek istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2015 Güncelleme 13 Aralık 2015, 00:00
Genç katil

İÇİNDEKİLER

Eski belediye başkanının oğlu, annesini öldürdü. Antalya'da dün 26 yaşındaki şizofreni hastası Batuhan Genç, günlük kullanması gereken ilaçları almadı. Annesi Zahide Genç'in (60) uyarılarına rağmen ilaçlarını kullanmayan Genç, bir süre sonra evde bağırmaya başladı.

YARDIM ÇAĞIRDI
Yakınlarını arayarak yardım isteyen anne, oğluyla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle genç adam, annesinin başına sert bir cisimle vurarak kaçtı. Kanlar içinde yere yığılan talihsiz kadın yardımına giden yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak ekiplerin yaklaşık yarım saat kalp masajı yaptığı talihsiz kadın kurtarılamadı.

SİNİR KRİZLERİ
Olaydan sonra evlerine 300 metre uzaklıktaki Konyaaltı sahiline koşarak giden Batuhan Genç, tamamen soyunduktan sonra denize atladı. Kıyıdan metrelerce açılan Genç, deniz polisi tarafından suda çırpınırken kurtarıldı. Tekneyle Kaleiçi Yat Limanı'na getirilen şizofreni hastası genç, gözaltına alındı. Öte yandan olay anında baba Adnan Genç ve diğer yakınları Antalya'ya geldi. Genç ailesinin yakınları sinir krizi geçirdi.