Vahşet evi

Kayseri'de şizofreni hastası 35 yaşındaki kadın cinnet getirdi. Evde bulunan 9 aylık bebeği ile kendi annesini defalarca bıçaklayarak katletti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Kasım 2015 Güncelleme 26 Kasım 2015, 00:11
Vahşet evi

İÇİNDEKİLER

Akıllara durgunluk veren olay Kayseri'de yaşandı! Bir süredir eşi S.Ç.'den ayrı yaşayan ve boşanma aşamasında olan Derya Ç. (35), geçen pazartesi gecesi 9 aylık bebeği Zeynep'le birlikte Sivas'tan Kayseri'ye gelip, annesi Hacer Balıkçı'nın (61) evine yerleşti. Eşi İstanbul'da çalışan 2 kız çocuğu annesi Hacer Balıkçı, büyük kızını ve torununu sevinçle karşıladı.

ANNESİYLE TARTIŞTI...
Ancak şizofreni olduğu ileri sürülen ve eşiyle yaşadığı sorunlardan dolayı sıkıntılı günler geçiren Derya Ç. ile annesi Hacer Balıkçı arasında tartışmalar çıkmaya başladı. Anne-kız önceki gece yine tartıştı. Cinnet getiren kadın, mutfaktan aldığı bıçağı annesinin sırtına 3 kez sapladı. Daha sonra da 9 aylık kızını bıçakladı. Gürültüleri duyan komşuları polisi aradı. Olay yerine giden ekipler, annesi ve kızını katleden kadını gözaltına aldı. Hacer Balıkçı hastanede ameliyata alınamadan yaşamını yitirirken, Zeynep bebek ise bugün sabah saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

'SESSİZ VE SAKİN BİR KADINDI'
Kızı tarafından bıçaklanarak öldürülen Hacer Balıkçı'nın İstanbul'da çalışan eşi Durmuş Balıkçı ise acı haberi alır almaz Kayseri'ye geldi. Durmuş Balıkçı, hastaneye koştu ve burada gözyaşı döktü. Cinayetlerin işlendiği apartmandaki Hacer Balıkçı'nın komşuları şöyle konuştu: "Hacer hanım sessiz, sakin kendi halinde olan bir kadındı. Pazartesi akşamı, evli olan ve Sivas'ta oturan kızı Derya ile torunu Zeynep'in geleceğini söyledi ve onları almaya terminale gitti. Derya, annesine, eşiyle geçinemediğini ve ayrılmayı düşündüğünü söylemiş. Kızıyla birlikte bir gün geçiren Hacer hanımın dairesinden dün gece gürültüler geldiğini duyduk ve polise haber verdik. Öğrendik ki büyük kızı Derya, annesini ve 9 aylık kızını bıçaklamış."