Çamur Hürriyet'i

Doğan medyası iyice çirkinleşti! Hürriyet, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yine hakaret etti. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi özür diledi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Kasım 2015 Güncelleme 14 Kasım 2015, 02:31
Çamur Hürriyet’i

İÇİNDEKİLER

Bir dönem yaptığı yalan haberlerle hükümet düşüren, huzuruna politikacıları çağırıp pijamayla karşılayarak kabineler belirleyen Aydın Doğan, eski alışkanlığından bir türlü vazgeçemedi. Ayın 13'ünün Cuma gününe denk gelmesi nedeniyle dün "13. Cuma uğursuzluğu" hakkında bir haber düzenleyen Hürriyet'in internet sitesi yine 'Çamur at, izi kalsın' metoduna başvurdu.

HUYUNDAN VAZGEÇMEDİ
Haberin içeriğinde Hristiyan inancına göre Hz. İsa'nın, hain havari Judas tarafından ihanete uğradıktan sonra 13. Cuma'da çarmıha gerildiği yazılırken, fotoğraf olarak Hz. İsa ve havarileri temsil eden "Son akşam yemeği" tablosunun resmi kullanıldı. Ancak resimde hain havari Judas'ın üzerine Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın resmi monte edildi. Bu fotoğrafı yayınlayan Hürriyet, gelen tepkiler üzerine internet sitesinden şu açıklamayı yaptı: "Yanlışlıkla bir haberimize Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'ı da gösteren ve hiçbir şekilde kabul edilmesi mümkün olmayan bir görsel malzeme konulmuştur. Bir dikkatsizlik sonucu meydana geldiği anlaşılan bu hatadan sorumlu iki kişinin görevine son verilmiştir. Yapılan, vahim bir hatadır. Sayın Cumhurbaşkanı'ndan özür diliyoruz."

Aydın Doğan ve medyası huyundan vazgeçmedi! Bu kez de Hürriyet'in internet sitesi çirkinleşti.