Sosyal şiddet

Gazeteci Edda Sönmez, Pascal Nouma ile yaptığı röportajın fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Kıskançlık krizine giren oyuncu sevgilisi tarafından hastanelik edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Kasım 2015 Güncelleme 08 Kasım 2015, 01:05
Sosyal şiddet

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da bir gazetede görev yapan Edda Sönmez, Beşiktaş'ın eski oyuncusu Pascal Nouma ile röportaj yaptı. Birlikte çektirdiği fotoğrafları da sosyal medyada yayınladı. Bunu gören 6 aydır birlikte olduğu ünlü sinema ve dizi oyuncusu Saruhan Hünel, kıskançlık krizine girdi. Daha önce de birkaç dövdüğü Sönmez'i hastanelik etti.

DÖVERKEN FITIK OLMUŞ
Son saldırının ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nın yolunu tutan Sönmez, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Sönmez, "Daha önce de 4 kez saldırıya uğradım. Mesleki kaygılar nedeniyle şikayetçi olmadım. Ama şimdi, darp olayına ilişkin vücudumun çeşitli yerlerinin fotoğraflarını çektim, dosya sunacağım" dedi. Sönmez, Pascal Nouma ile yaptığı röportajın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması üzerine, Hünel'in önce telefonla hakaretler edip ardından da Üsküdar'daki evinde gelerek kendisini darp ettiğini iddia etti. Sönmez, "Kapıyı açar açmaz tekme ile vurmaya başladı. Yere düştüm, yüzümü kapattım. Bu şekilde vurmaya devam etti. Vücudumun her yerine tekme attı. Ağlayarak beni bırakması için yalvardım. Ama beni bu hale getirdi" dedi.

KORUMA İSTEDİ
Bu saldırıdan bir süre sonra Hünel'in kendisine "Şeni döverken belimi incittim ve fıtık tedavisi olmaya başladım" diye mesaj attığını belirten Sönmez, koruma istedi. Ayrıca Hünel'in cezalandırılmasını ve evine yaklaştırılmamasını talep etti!



BU POZ SEVGİLİSİNİ DELİRTTİ
Daha önce "Kadına şiddet" protestolarına katılan Edda Sönmez, bu poz yüzünden dayak yedi. "Erkek şiddeti benim de mi başıma gelecekti" diyerek sinir krizi geçirdi.

Gülcan DEMİRCİ