Ahlaksız parti

Polis ihbar üzerine bir villaya operasyon düzenledi. İçeride toplu fuhuş yapıldığını fark eden ekipler, aralarında evli çiftlerinde olduğu 23 kişiyi gözaltına aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2015 Güncelleme 19 Mayıs 2015, 02:00
Ahlaksız parti

İÇİNDEKİLER

Adana'da kiraladıkları lüks villada 'swinger' denen eş değiştirme yöntemi ile fuhuş fantezileri yapan ve para karşılığı evli çiftlerle anlaşıp, kadınları işadamlarına pazarladığı iddia edilen çete, polis tarafından çökertildi. Gözaltına alınan aralarında nikahlı çiftlerin de bulunduğu 7'si kadın 23 kişi adliyeye sevk edildi.

POLİSE İHBAR GELDİ
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 3 ay önce Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu öğrencisi Eren Ş. (26) ile sevgilisi Ebru A.'nın sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden organize olarak resmi nikahlı evli çiftlere para karşılığı fantezili fuhuş yaptırdığı tespit etti. Ayrıca kadınların iş adamlarıyla da birlikte olduğu ihbarını aldı. Polis iki sevgiliyi takibe aldı. Yapılan teknik-takip sonucu iki sevgilinin Çukurova ilçesinde lüks bir villa kiraladığı anlaşıldı.

DÜĞMEYE BASILDI
Villaya Mersin, Kayseri, Osmaniye'den evli çiftlerin geldiği belirlendi. Çete lideri Eren Ş.'nin lüks evde grup seks ve eş değiştirerek fantezili fuhuş yaptırdığı öne sürüldü. Üniversite öğrencisinin ayrıca, evli çiftlerle konuşup, daha sonra kadınları İstanbul, İzmir, Ankara, Gaziantep ve Kayseri'den gelen iş adamlarına para karşılığı pazarladığı söylendi. İş adamlarından bin lira alan Eren Ş. aldığı paranın 300 lirasını da çiftlere veriyordu. Bu durum karşısında polis operasyon için önceki gün düğmeye bastı. Şafak vakti Adana, Mersin, Kayseri, Osmaniye ve 26 ayrı adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda para karşılığı eşlere fuhuş yaptıran üniversite öğrencisi Eren Ş. ve sevgilisi Ebru A. ile birlikte 3 evli çiftin de bulduğu toplam 23 kişi gözaltına alındı. Eren Ş., suçlamaları kabul etmedi.

KÖLE DE VAR
Bu arada yapılan araştırmada villada her türlü fantezi yapıldığı da ortaya çıktı. Toplu fuhuş sırasında 'köle' ismini verdikleri bir erkeğin villada bulunduğu ve cinsel ilişkiye girenlere hizmet ettiği öğrenildi. Emniyetteki sorgularının ardından 23 kişi "Para karşılığı fuhuş yapmak, fuhşa yer temin etmek ve aracılık etmek" suçlamalarından adliyeye sevk edildi.

Murat KARAMAN-Ziya RAMOĞLU