En acı nöbet

Aracıyla Çoruh Nehri'ne uçan mühendis Orhan Ulusoy, serin sularda kayboldu. Anne ve babası, "Bir mucize olur" umuduyla 4 yıldır nehir kenarında adeta kamp kurdu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2015 Güncelleme 28 Nisan 2015, 02:01
En acı nöbet

İÇİNDEKİLER

Artvin'de 2011'de mühendis Orhan Kemal Ulusoy, otomobiliyle Çoruh Nehri'ne uçarak kayboldu. Babası İrfan (65) ile annesi Fatma Ulusoy (65), 4 yıldır nehir havzasında "yaz, kış, bayram" demeden oğullarını aramaktan vaz geçmedi. Baba Ulusoy, "Oğlumun bir kemiğini bile bulabilmek ve mezarını yapmak için Çoruh Nehri'ni karış karış ellerimizle, tırnaklarımızla kazıyarak arıyoruz. Her gün buradayız. Burası evimiz oldu. Çoruh'la adeta kardeş olduk. İnat etti, bana oğlumun bir kemiğini bile vermiyor. 60 kilometrelik alanda arıyoruz. Bir kemiğini bile bulsak bayram yapacağız. Kurbanlar keseceğim" diyerek gözyaşı döktü.

'ANNE SU SOĞUK, ÜŞÜYORUM'
Oğlunu sürekli rüyasında gördüğünü belirten anne Fatma Ulusoy, "Oğlum rüyamda 'anne, ben suda çok üşüdüm' diye bağırıyor. Bir an önce sudan çıkarmamızı istiyor. Ben de 'korkma, seni bir gün mutlaka bulup soğuk sulardan çıkaracağım' diyorum. Bulana kadar nöbete devam edeceğim" dedi.