İşte yılın transferi

Türk kızı Sabiha ile evlilik hazırlığı yapan Rafael Van Der Vaart, imzayı attı. Ünlü futbolcu, Maraşlı kayınpederinden tam not aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2014 Güncelleme 12 Mayıs 2014, 01:41
İşte yılın transferi

İÇİNDEKİLER

Almanya'nın Hamburg takımında oynayan ve kız arkadaşı Sabiha Engizek ile Dünya Kupası finallerinin ardından evleneceklerini açıklayan Rafael Van Der Vaart, müstakbel kayınpederi Mehmet Engizek ile tanıştı. Kahramanmaraş'ın Bulanık Köyü'nde yaşayan Engizek, iki hafta önce müstakbel damadıyla tanışmak için Almanya'ya gitti. Baba Engizek, kızı ve ünlü futbolcuyla geçirdiği iki haftanın ardından TAKVİM'e konuştu.

HAZIRLIK BAŞLADI
Kızı ve damat adayının çok mutlu olduklarını gözlemlediğini ve bundan sevinç duyduğunu anlatan baba, şunları söyledi: "Rafael'in pamuk gibi bir yüreği var. Çok iyi bir baba ve kızıma iyi bir eş olacağından eminim. Aslan gibi. Benden, futbol deyimiyle 'üç puan' aldı. Dünya Kupası'ndan sonra düğün var. Damadıma Maraş dondurması götürdüm. Çok beğendi ve Maraş'a gelmeye söz verdi." Engizek ailesi, Van Der Vaart'ı ağırlamaya hazırlandıkları yazlık evinde tadilat yapmaya başladı. Bu arada Sabiha kısa bir süre önce ailesiyle ilgili şok açıklamalar yapmıştı. Sabiha, "Babam yıllar önce Hamburg'a geldi. Ondan çok baskı gördüm. Hatta bu yüzden küçü kızkardeşimle birlikte evdek kaçtık. Bir daha ailemle görüşmeyi düşünmüyorum" demişti.

Sırrıberk ARSLAN