Operasyon diyeti

17 Aralık sıkıntısı, Muammer Güler'i eritti! 'Komisyona tüm belgeleri vereceğim' diyen eski bakan, 10 kilo verdi. 10 yıl önce bıraktığı sigaraya ise yeniden başladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mayıs 2014 Güncelleme 09 Mayıs 2014, 01:26
Operasyon diyeti

İÇİNDEKİLER

TBMM Genel Kurulu'nda, 17 Aralık Operasyonu'nda adı geçen 4 eski bakan Egemen Bağış, Erdoğan Bayraktar, Muammer Güler ve Zafer Çağlayan hakkında soruşturma komisyonu kurulmasına karar verildi. Gözler ise 17 Aralık'ta oğlu gözaltına alınan eski İçişleri Bakanı Güler'e çevrildi. Soruşturma önergeleri görüşülürken, kürsüye çıkan Güler verdiği kilolarla dikkat çekti.

BELGELERLE KONUŞACAK
Eski bakan, sıkıntı ve stres nedeniyle 10 kilo verdiğini belirtti. Sigarayı 10 yıl önce bıraktığını da sözlerine ekleyen Güler, 31 Aralık günü tekrar sigara içmeye başladığını ve bununla birlikte kilo vermeye devam ettiğini açıkladı. Operasyon sırasında oğlunun evinden çıkan paralara ilişkin belgelere değinen Güler, "Oğlunun evinden çıkan paralarla ilgili belgeleri (senet ve ev alma protokolü) daha oğlum gözaltındayken savcılığa verdi. Genel Kurul'daki görüşmelerde vakit darlığı nedeniyle bu konuyu açıklayamadım. Komisyona bu belgeleri vereceğim" dedi.

ZÜBEYDE YALÇIN