Son Gülen!

Pensilvanyalı imam, paralel casuslar, tuzluklar, sermayenin baronları ve muhalefet partileri... Hepsi birleşti yine de bir tane Tayyip Erdoğan edemedi. AK Parti halkın desteğiyle oylarını bir kez daha artırdı. Yüzde 47'lik oranla yerel seçim rekoru kırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2014 Güncelleme 31 Mart 2014, 01:47
Son Gülen!

İÇİNDEKİLER

17 Aralık ile başlayan sancılı seçim süreci nihayet sona erdi. AK Parti hükümeti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a savaş açanlar önce paralel savcıların tezgahladığı operasyonlarla ortaya çıktı. Daha sonra her gün yeni tapeler ve montajlarla kirli saldırı devam etti. Bu süreç içinde Türkiye'nin en büyük para baronları, medya patronları, CHP ve MHP milletin iradesini bir kenara bırakıp Pensilvanya'dan medet umdu. İftira ve yalanlarla dolu saldırılara Mustafa Koç, Ali Sabancı, Turgay Ciner, Aydın Doğan gibi patronlar açıktan destek verdi.

İHANET DOLU SEÇİM SÜRECİ
MHP ve CHP için, AK Parti karşısında hangi partinin adayı güçlüyse onun destekleneceği açıktan duyuruldu. Yahudi baronlar, büyük patronlar, muhalefet partileri gibi Gülen cemaati de yalanlarla saldırdı. Güvenlik zirvesini bile dinleyip yabancılara servis ederek işi ihanet boyutuna ulaştırdı. 3 ayda tam 64 montaj tape yayınladı. Tüm bunlara göğüs geren Erdoğan 60 ilde 76 miting yaparak, Türk devletine yönelik kumpası milyonlara şikayet etti. Başbakan'a ve devletine sahip çıkan vatandaşlar da dün sandıkta sesini yükseltti. Kirli ittifakı oylarıyla yerle bir etti. AK Parti, yüzde 48 oranında oy alarak dünyayı yine şaşkına çevirdi.