Vegas gazisi

Kumarın başkenti Las Vegas, Türkiye'nin eski bir başbakanını ağırladı. 48 saat boyunca masadan hiç kalkmayan eski siyasetçi, yüzbinlerce dolar kaybetti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2013 Güncelleme 31 Ekim 2013, 00:56
Vegas gazisi

İÇİNDEKİLER

ABD'nin kumarhaneleriyle ünlü şehri Las Vegas, geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin eski bir başbakanını ağırladı. Özel uçağıyla kente gelen eski siyasetçi, şehrin en ünlü otelinde konakladı, odasına yerleşir yerleşmez soluğu kumarhanede aldı. Otelin bünyesindeki kumarhanede hiç uyumadan tam 48 saat geçiren eski başbakan, ilk saatlerinde binlerce dolar kazandı. 'Para parayı çeker' diyerek oynamaya devam eden eski siyasetçimiz, umduğunu bulamadı; bavul dolusu para kaybetti.

MASADA KALBİ SIKIŞTI
Rulet masasında kaybettikleri karşısında kalbi sıkışan eski başbakana, kumarhanenin doktorları müdahale etti. Eğlence uğruna yüzbinlerce dolarını kaybederken, canını zor kurtardı. Eski başbakan, özel uçağıyla Türkiye'ye geri döndü. Dünyanın en ünlü eğlence yerleşimi Las Vegas, İstanbul'a uçak ile 15 saat uzaklıkta.

40 MİLYON TURİST AĞIRLIYOR
Kentin 8 kilometrelik bir alan içindeki otellerine sadece hava yoluyla yılda 40 milyon turist geliyor. Dünyada bu kadar dar bir alana bu kadar turist çekebilen başka bir şehir bulunmuyor. Şehrin yerleşiminin tamamına yakınını oteller oluşturuyor.

24 SAAT UYUMAYAN ŞEHİR
Görkemli yapılarıyla dikkat çeken Las Vegas, 24 saat uyumuyor. Şehirde başta İtalya olmak üzere, birçok ülkenin sembol yapılarının birebir kopyaları bulunuyor.

MEVLÜT YÜKSEL