Otoparkta dehşet

2 çocuk annesi kadın, bir alışveriş merkezinin otoparkında, kızının gözleri önünde eski sevgilisi pamuk tüccarı tarafından 7 kurşunla vuruldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Haziran 2013 Güncelleme 11 Haziran 2013, 00:00
Otoparkta dehşet

İÇİNDEKİLER

Aydın Kuşadası'nda bir alışveriş merkezinin kapalı otoparkında yine bir kadın cinayeti işlendi. Alışveriş merkezinde bir restoranda yönetici olarak çalışan 44 yaşındaki Şengül Yarar, iş çıkışında 17 yaşındaki kızı ile birlikte alışveriş merkezinin otoparkında bulunan aracının yanına gitti. Genç kadın ve kızı otomobile binmek istediği sırada, Şengül Yarar'ın 3 ay önce ayrıldığı eski sevgilisi Murat Akpınar (54) yanlarına geldi. Akpınar, genç kadına tekrar barışmak istediğini söyledi. Ancak genç kadının 'hayır' demesi üzerine öfkelenen Akpınar, belindeki silahı çıkartarak genç kadına kurşun yağdırdı. Göğsüne ve vücuduna 7 kurşun isabet eden talihsiz kadın ağır yaralandı. Şengül Yarar'ın kızı şoka girerken, Akpınar olay yerinden kaçtı. Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ŞİDDET UYGULUYORDU
Sökeli pamuk tüccarı olduğu öğrenilen Murat Akpınar'ın, bir süredir genç kadını telefonla ve işyerine giderek rahatsız ettiği öne sürüldü. 2 çocuk annesi Şengül Yarar'ın eşinden ayrıldıktan sonra 4 yıl önce Akpınar'la tanıştığı ancak kıskançlık yüzünden Akpınar'ın genç kadına bir süredir şiddet uyguladığı öğrenildi.

İhsan KARATAŞ