Geç geldi erken gitti

14 yıl çocuğu olmayan Pakize ve Ramazan Yıldırım çiftinin 3 yıl öncedoğançocukları Mert Bora'ya, evlerinin önünde otomobil çarptı kaçtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mart 2013 Güncelleme 10 Mart 2013, 01:23
Geç geldi erken gitti

İÇİNDEKİLER

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Saray Bosna Mahallesi'nde oturan ve yıllardır çocuk hasreti çeken torna ustası Ramazan Yıldırım ile ev hanımı Pakize Yıldırım, 2010 yılında çocuk sahibi oldu. Bebeklerine Mert Bora ismini veren Yıldırım çifti, 5 Şubat'ta oğullarının 3. yaş gününü kutladı. Ancak Mert Bora doğum gününden bir hafta sonra trafik kazası geçirdi. Olay günü çöp dökmek için sokağa çıkan annesinin ardından giden küçük çocuğa, evlerinin önünde durduğu sırada bir otomobil çarptı.

"SARI KANARYAM" DERDİ
Küçük çocuk kanlar içinde kalırken, sürücü, anne Pakize Yıldırım'ın gözleri önünde otomobiline binerek kaçtı. Ağır yaralanan küçük çocuğu babası otomobiliyle hastaneye kaldırdı. Beyin kanaması geçiren Mert Bora birkaç gün sonra tedavi görmekte olduğu hastanede hayatını kaybetti. "Sarı kanaryam" diyerek sevdikleri oğullarının ölüm haberiyle yıkılan Ramazan ve Pakize Yıldırım, "Mert Bora bize Allah'ın bir lütfuydu. Oğlumuzun acısını bir nebze dahi dindirmek için hayatımız boyunca hukuk mücadelesi vereceğiz" dedi. Oğullarına çarparak kaçan sürücünün daha sonra yakalandığını ancak serbest kaldığını belirten Pakize Yıldırım, "O benim sarı kanaryamdı. Onu geç bulduk, erken kaybettik. O sürücü vicdanında mahkum olacak"