Kanlı yağmurluk

PKK itirafçısı kanlı örgütün sırlarını açıkladı: Teröristler Heron'ların ısı dedektörlerinden kaçmak için özel yağmurluk giyiniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2012 Güncelleme 27 Ekim 2012, 01:10
Kanlı yağmurluk

İÇİNDEKİLER

Amerikalı medya şirketi McClutchy Newspapers, bir PKK'lının itiraflarına ulaştı. Buna göre Haziranda teslim olan 21 yaşındaki Suriyeli Kürt R.S., güvenlik güçlerine bölücü örgütle ilgili her şeyi anlattı. Terörist R.S. şunları söyledi: "Türk uçakları İran'a giremediği için PKK orada serbestçe hareket ediyor. İran güvenlik güçleri bizi görmemezlikten geliyor. PKK İslam düşmanı. oruç tutmak, namaz kılmak ve Kur'an okumak yasak. 2011 sonundan beri de PKK'ya katılan Suriyeli Kürt sayısının Türkiye Kürtlerinin iki katına çıktı."

'ÇOK KORKUYORLAR'
Bu arada R.S., PKK'nın en korktuğu silahın insansız hava araçları yani Heron'lar olduğunu söyledi. "Teröristler saldırı öncesi Heron'un ısı dedektörlerinden kaçmaya yarayan yağmurluk giyiniyor ve hiçbir elektronik iletişim aracı kullanmıyor" dedi. İtirafçı ayrıca ailevi problemlerden dolayı kaçıp PKK'ya katıldığını ve Türkiye'den bir Kürt'le beraber Türk yetkililere teslim olduğunu belirtti.