Özel takip

Kanlı pusunun ardından Suriyeli Fehman Hüseyin ve adamları çıktı. Özel Kuvvetler, katilleri yakalamak için sınır ötesi operasyon başlattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2012 Güncelleme 21 Haziran 2012, 02:15
Özel takip

İÇİNDEKİLER

Türkiye, dün 8 şehidini vatan toprağına emanet bıraktı. Şehitler gözyaşlarıyla uğurlanırken nöbeti devralan arkadaşları onların intikamı için operasyondaydı. Dağlıca'da 8 canımızı alan saldırının emri, Bahoz Erdal kod adlı Suriyeli Fehman Hüseyin tarafından verildi. Gelişme üzerine Genelkurmay'a bağlı Özel Kuvvetler, Jandarma Özel Harekat Timleri ile Polis Özel Harekat ekipleri, düğmeye bastı. 4 bin Özel Harekatçı, sınır içinde ve sınır ötesinde terörist avı başlattı.

HAVADAN BOMBA YAĞDI
Ekipler 300 haini çembere alırken Özel Kuvvetler'e bağlı bir tim, sınır ötesine geçti. Komandolar, Fehman Hüseyin ve diğer katilleri yakalamak için mağaralara kadar girdi. Bu arada sadece karadan değil havadan da hainlere bomba yağdırıldı. Genelkurmay'dan yapılan açıklamada "Operasyonlarda 26 terörist öldürüldü. Sonuç alınıncaya kadar operasyonlara devam edeceğiz" denildi.

GÜL: TESADÜF DEĞİL
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, hain saldırıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gül, şunları söyledi: "Bu olaylar çok tesadüfi olaylar değildir. Bölgedeki bütün gelişmeleri düşündüğümüzde, olup bitenlere baktığımızda bunların bir şekilde tezahürüdür. Teröristler, bugün başkasının aleti olur, yarın da başkasının aleti olur."

BARZANİ: SİLAHIN DÖNEMİ BİTTİ
TRT Şeş'in Kuzey Irak'a yönelik Soranice haber bülteni dün yayına başladı. Programın ilk konuğu ise Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani oldu. Barzani, "Artık silah kullanma dönemi geçti. Bu durum Kürt milletine daha çok zarar veriyor. Bizim tavrımız belli. Biz Türkiye'deki kardeşlerimize de söylüyoruz" dedi.


Özgür CEBE-Ufuk KÖROĞLU-Hüseyin KAÇAR-Murat ALHAN-Özgür SARI-Aykut GÖREN-Özgür ÖZDEMİR-Serkan KILINÇ-Hüseyin KAÇAR-Deniz KARA-İhsan TUNÇOĞLU