Yalı kavgası

TFF Basın Sözcüsü Düren, "Ünal Aysal ve yönetici arkadaşları Demirören'i aradı ve TFF'ye yönelik söylemlerden rahatsız olduklarını söyledi" dedi. Şimdi tüm gözler Adnan Öztürk'e çevrildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mart 2012 Güncelleme 10 Mart 2012, 01:57
Yalı kavgası

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i telefonla arayarak, federasyona yönelik söylemlerden rahatsız olduklarını ve bu konudaki üzüntülerini dile getirdikleri ortaya çıktı.

METE DÜREN AÇIKLADI
TFF Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, dün yaptığı açıklamada, Aysal ve yöneticilerin Demirören'i aradıklarını belirterek, "Galatasaray Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal ve yöneticileri, TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören'i bizzat arayarak, federasyonumuza yönelik söylemlerden son derece rahatsız olduklarını ve bu konudaki üzüntülerini dile getirmişlerdir" diye konuştu. Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Yıldırım Demirören ve TFF'yi eleştirmişti.

HER AN İSTİFA EDEBİLİR!
Bu eleştirilerin adından Başkan Aysal ve bazı yöneticilerin Demirören'e üzüntülerini dile getirmesi tüm gözleri Adnan Öztürk'e çevirdi. Öztürk'in istifa etme ihtimalı olduğu öğrenildi.

ADNAN ÖZTÜRK NELER SÖYLEMİŞTİ!
Her şey Adnan Öztürk'ün yaptığı bir açıklamanın ardından gelişti. Öztürk "Adnan Öztürk, "Türk futbolunu Boğaz'daki yalı çocuklarının oyuncağı olmaktan kurtaramazsak bu işin içinden çıkamayız" demişti.