Uyur Gezer

Muslera'ya gösterilen hatalı kırmızı kartla 75 dakika 10 kişi oynayan Galatasaray, Karabük'te adeta uyudu. 73'te Erdem'in golüne 83'te Melo'nun penaltısıyla yanıt veren Cimbom 3 haftada 5 puan kaybetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2011 Güncelleme 22 Eylül 2011, 01:46
Uyur Gezer

İÇİNDEKİLER

Cimbom'a deplasmanda 3 puan yok!... Ligin ilk haftasında Olimpiyat Stadı'ndaki maçta Büyükşehir Belediye'ye 2-0 mağlup olan Galatasaray dün de Karabük'te beraberliği zor kurtardı.

MAÇA İYİ BAŞLADI AMA...
Bu sezon ilk kez 4-4-2 sistemiyle sahaya çıkan Sarı-Kırmızılılar maça da iyi başladı. Üst üste Elmander ve Sercan ile pozisyonlara giren Cimbom'un tüm planları 14. dakikada alt üst oldu. Kaleci Muslera çok hatalı bir çıkış yapıp Shelton'ı düşürdü. Hakem Bünyamin Gezer bariz gol şansı olmamasına rağmen Uruguaylı file bekçisini oyundan attı.

UZAKTAN AVLADI
10 kişi kalan Galatasaray kalan dakikalarda savunma ağırlıklı bir futbol sergilemeye başladı. İlk yarı da 0-0 sona erdi. İkinci devrenin başlamasıyla da görüntü değişmedi. Galatasaray 1 puana razı bir futbol sergilerken, Karabük de uzaktan şutlarla gol aradı. Kırmızı- Mavililer 73. dakikada istediğini aldı. Erdem'in ceza sahası dışından sert vuruşu kaleci Ufuk'un bakışları arasında ağlarla buluştu: 1-0.



MELO YİNE GOLÜNÜ ATTI
Yediği golün ardından beraberliği aramaya başlayan Cimbom iki pası bile üst üste yapamadı. Fakat 82. dakikada oyuna giren milan Baros ceza sahasına ayak basar basmaz düşürüldü. Penaltıyı ağlara gönderen Brezilyalı Felipe Melo skora eşitliği getirdi 1-1. Bu skorla 3 maçta 5 puan kaybeden Cimbom'da Terim'in hamleleri de eleştiri topladı.